2777
2789
عنوان

هزینه دختر توی دوران عقد

1723 بازدید | 105 پست

سلام

خانوما من آدم چشم و دل سیری هستم پدرم الان که نامزدم مثل قبل هر چند ماه یه بار یه پولی به حسابم میریزه

اما نامزدم...

وضع مالی خوبی داره ولی تا الان که شش ماه نامزدیم حتی هزار تومن هم بهم پول نداده

درسته بابام پول میده ولی قبلا با اون پول توجیبی زندگی و هزینه جزوه و لباسم مدیریت میکردم الان نمیشع مثلا قبلا دیر به دیر میرفتم آرایشگاه اما الان باید زود به زود برم به خودم برسم یا قبلا من لیزر موهای زائد نداشتم یا هزار کار دیگه که بعد نامزدیم انجام میدم که قبلا نبودن 

الان کم میارم

مثلا خرداد که تولد نامزدم هست مجبورم از الان یه ریال هم خرج نکنم تا واسع تولدش کادو بخرم 

چیکار کنم با اینکه شماره کارتم گرفته ولی یه هزاری نریخته😔

خودمم روم نمیشه مستقیم بخوام بعضی دوستام میبینم تو دوران دوستی کلی پسر تیغ میزنن 

چیکار کنم؟؟؟

شما دوران عقد هزینتون با کی بود؟؟؟؟؟

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

لطفا راهنماییم کنید چجوری پول بخوام

مثلا تو عید به خواهر و برادرم هر کدوم پونصد عیدی داد به من هیچی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

خودت درامدی نداری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خودم شاغلم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

در ضمن اگه میگین نباید انتظار داشته باشم که همه نیازام برطرف کنه 

پس چرا اون انتظار داره که من نیاز های ج... برطرف کنم؟؟،