2777
2789
عنوان

اقا ناامید شدم از قدم

264 بازدید | 35 پست

پریودم فکرم بهم ریخته..😐😂۱۵۵ ام صفحه رشتمم بستس

از قدم راضی بودم الان نمیدونم چرا فکر میکنم کوتاهم

تازه پسر قد بلندم میخوام🤣‌ دست خودم نیس 

ولی مثلا دارم میگم با قد من نهایت شوشو جون(اوق)بشه ۱۷۰.. ولی من بلند تر میخوام ولی اختلافش زشت میشه؟

یه مدت حجامت افزایش قد میرفتم بعد ولش کردم گفتم خوبم

ولی الان فکرم بهم ریخته 

دلداری لطفا☹❤

دقیقا هم قد توهم 

خیلیارو دیدم همین قدی با مردای ۱۷۵ به بالا ازدواج کردن 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در ناامیدی بسی امید است🗿🤝🏻

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
منم ۱۵۵  توی جنبه های دیگه خودتو بالا بکش

شما ازدواج کردید؟؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من ۱۹۰ میخوام تو میگی بالا ۱۷۵ طرز فکر ما یکی نیست😂😂

ماشالله😐

۱۹۰ به بالا حتی به معمولیام نمیاد 😐

توقعتو بیار پایین خواهر

صفحه رشد چیه باز؟

الانم یکی اومد تاپیک زد قد پسرم ۱۸۱ کوتاهه نگرانشم😂

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...