2777
2789
عنوان

برداشتن خال

733 بازدید | 45 پست

من هفته ی بعد نوبت دارم برای برداشتن خال های صورتم . از روندش اصلا چیزی نمیدونم . لیزر میکنن ؟ بعدش جاش نمیمونه ؟ خالام خیلی بزرگ و عمیق (؟) نیستن سطحین 

ولی برام مهمه جاش نمونه ☹️

دردم داره؟🥺

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن درد نداشتم و زودم جاش رفت

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
نبابا خیلی ساده اس یچی شبیه سوزن میزنه بهش خال میوفته بیرون زخم میشه بعد چن روزم خوب میشه زخمش

اخه واسه من یکی دوتا نیست 😂

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

برای من ۱۶ تا بود اول به همش آمپول بی حسی میزنن بعد با دستگاه بر میدارن تا ۳ روز نباید آب بخوره ۲ تا کرم داد که مداوم تا چند روز باید میزدم نور مستقیم خورشید نباید بهش بخوره ی مدتم تو خونه هم کرم ضد آفتاب میزدم

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
برای من ۱۶ تا بود اول به همش آمپول بی حسی میزنن بعد با دستگاه بر میدارن تا ۳ روز نباید آب بخوره ۲ تا ...

اوه 🤯

چجوری ب صورتم اب نزنم اخه

اوه 🤯 چجوری ب صورتم اب نزنم اخه

دیگه خوشگلی دردسر داره 😂😂برای من که زیاد بود مداوم کرم باید میزدم شب موقع خواب نمیتونستم صورتمو رو بالشت چپ و راست کنم خیلی سخت بود 

دیگه خوشگلی دردسر داره 😂😂برای من که زیاد بود مداوم کرم باید میزدم شب موقع خواب نمیتونستم صورتمو رو ...

عزیزم چقدر هزینه کردی؟ صورتت الان صافه صافه؟

من انقدر رو صورتم خال دارم که حد نداره کک و مکم دارم اما خیلی کمتره نسبت به خال 

میتونم تیر ماه لیزر کنم؟؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

دیگه خوشگلی دردسر داره 😂😂برای من که زیاد بود مداوم کرم باید میزدم شب موقع خواب نمیتونستم صورتمو رو ...

☹️ فک میکردم فقط کرم زدنه 

بعد تا چ مدت باید انقد رعایت شه ؟ نور مستقیم نخوره و اینا

عزیزم چقدر هزینه کردی؟ صورتت الان صافه صافه؟ من انقدر رو صورتم خال دارم که حد نداره کک و مکم دارم ا ...

سال ۹۸-۹۹ بود.    ۴۰۰  تومن     خیلی باز تر شده صورتم  منم تیر برداشتم نمیدونم به فصل ربط داره یا نه   دستگاهشم اسمش Rf بود

عزیزم چقدر هزینه کردی؟ صورتت الان صافه صافه؟ من انقدر رو صورتم خال دارم که حد نداره کک و مکم دارم ا ...

منم نمیدونم هزینش چقده فقط نوبت گرفتم 😐😂

سال ۹۸-۹۹ بود.    ۴۰۰  تومن     خیلی باز تر شده صورتم  منم تیر بر ...

همه ۱۶ تا خال باهم ۴۰۰ ؟

من فک میکردم هر خال ۹۰ تومن ۱۰۰ تومن باشه