2777
2789
عنوان

متاهلا لطفا میاین؟

35 بازدید | 26 پست
این درسته که قرص ویتامین ای توان جنسی رو بالا میبره؟ ما توی اقدام هستیم الان ده ماهه میخوام هم خودم و هم شوهرمو واسه این ماه تقویت کنم . شنیدم قرص ویتامین ای خوبه مخصوصا برای مردا . چه چیز دیگه ای واسه مردا خوبه؟ و خودم هم ای و فولیک اسید و اهن و گاهی فارماتون میخورم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
دکتر به من گفت از سه ماه قبلش اسید فولیک و ویتامیت ای بخورم.اما بعدا فهمیدم ویتامین ای نباید از یه حدی بیشتر خورد چون خطرناکه.یه سرچ کنی میبینی.یعنی باید خورد اما روزی یکی زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسراتون نمیخوردن؟ من حدودا هفته ای دو تا خودم دو تا شوهرم میخوریم . شوهرم یه مقدار سرده ... تو رو خدا داروی گیاهیی چیزی میدونین بگین
کاش اول آزمایش میدادی بعد میخوردی زیادیشم خوب نیست به همسرم ویتامین ای نداده فقط ب من میگن برای تقویت جنسی افشرده گل سرخ خوبه از عطاری بگیر
جالبیش اینجاس که اینترنت واسه صرفه جویی در زمان ساخته شده بود😂
عرق کاسنی روزی یه لیوان بده شوهرت بخوره. نوشابه و سیگار رو هم اگه اهلشه تعطیل کنه. کلا غداهای پر کالری بخورید
حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
من دکتر رفتم دکترم جواب ازمایشامو که دید گفر احتمالا مشکل از شوهرته . اما اون راضی نمیشه ازمایش بده
از فردا شروع کن روزی یه اسید فولیک بخور .برای بالا بردن توان جسمی و جنسی خودت و شوهرتم حلوای میتی رو درست کن بخور عالیه به چند نفر پیشتهاد دادم درست کردند همون ماه باردار شدند
خدایا شکرت که بهم یه پسر نا ز دادی.
ویتامین ث ؟ مولتی ویتامین میخوره هااا . بچه ها قرص لاغریم زیاد میخوره اصلا من میترسم مال قرصای لاغریش باشه هم اینقد سردش کرده و هم اینکه بچه دار نشدیم