2777
2789
عنوان

شوهرم منو زندانی کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 68 پست
اخه دوسش دارم😒😔

د‌وست داشتن اشتباه متوجه شدی شما فقط وابستگی داری وگرنه اگه مستقل بودی و شخصت مستقلی داشتی این شرایط یه دقیقه هم تحمل نمیکردی و کوتاه نمیومدی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اشتباهت اینجاست که تو عقدی و هنوز نرفتین زیر یه سقف خونه شون موندی.زنگ بزن خونوادت بیان ببرنت.تا عروسی هم نکردین.من تو شهر شوهرم دانشجو بودم خونمون چن ساعت با دانشگاهم فاصله داشت یه شبم خونشون نموندم تو عقدم بود.تا زیر یه سقف نرفتی اشتباهه با شوهرت زندگی کنی فقط صرفا چون عقدی قبل عروسی نباید باهاش زندگی کنی.

سلام من یک سایتی رو می شناسم به اسم پرسان که مشاورای خیلی باتجربه ای داره (همون مشاورای سایت تبیان هستن که حالا در قالب سایت پرسان فعالیت می کنند) و قطعاً تو این مورد هم میتونه کمکتون کنه تو پرسان هم میتونی از تجربیات دیگران استفاده کنی و هم میتونی خودت اگه تجربه ی به درد بخوری داری با بقیه به اشتراک بگذاری

منم خونه بابام از خونه شوهرم خیلی فاصله داشت اونا مشهد شوهرم تهران

ولی بابام کلا توی یه سال ۳ بار اونم ۱ هفته یا یکی دوروز بیشتر اجازه داد بمونم خونه مادرشوهرم

همش شوهرم میومد اونجا پیشم

د‌وست داشتن اشتباه متوجه شدی شما فقط وابستگی داری اونم بخاطر شرایط آت وگرنه اگه مستقل بودی و شخصت مس ...

دقیقا 😔

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
خب عزیزم اشتباهت اینجاست که تو عقدی و هنوز نرفتین زیر یه سقف خونه شون موندی.زنگ بزن خونوادت بیان ببر ...

الان دیگه خیلی برایه این حرفا دیره من ۴سال تحملشون کردم چند ماه دیگه عروسیمو میگیره اونجا بدبخت تر میشم چون شوهرم میگه مادرم باید تو ساختمون من باشه چون همون جور که گفتم مامان دوسته

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
دقیقا 😔

خب یه حرکتی کن یه تغییری تا کی میخوای این وضع ادامه بدی؟ این زندگی مشترک نیست خواهشاً فقط تا وقتی انقد وابسته ای بچه دار نشو چون بزرگ ترین ظلم در حق اون بچه می‌کنی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چطور میشه که بخاد زندانیت کنه یعنی میترسه از دستش بری

اره میترسه برم شهر خودمون و دیگه برنگردم چون چند باری که رفتم بزور تونسته منو بیاره

اره میترسه برم شهر خودمون و دیگه برنگردم چون چند باری که رفتم بزور تونسته منو بیاره

خب بهش بگو خونه بگیره که اذیت نشی عروسی کنید برین سر خونه زندگیتون 

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه.