2777
2789
عنوان

شوهرم منو زندانی کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 68 پست

از ماست که بر ماست

داری میبینی هنوز تازه عروسی و باید ذوق و شوقتو داشته باشن اینجوری باهات رفتار میکنن خدا به دادت برسه بعد از عروسیتون...موندی که چی بشه ؟

سال نکو از بهارش پیداس 

لاحول ولاقوّه الّا باالله الاعلیّ العظیم                   انشاءالله همیشه شانس با دخترم یار باشه و همیشه سلامت باشه و سایه پدر و مادرش از سرش کم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش بگو خونه بگیره که اذیت نشی عروسی کنید برین سر خونه زندگیتون 

میگه تا ۴ماه وایستم تا بقیه کالاهاشو بگیره و همین طور خونه و بقیه چیزا

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
الان دیگه خیلی برایه این حرفا دیره من ۴سال تحملشون کردم چند ماه دیگه عروسیمو میگیره اونجا بدبخت تر م ...

ببخشید رابطه داشتی باهمسرت؟ اگه داشته باشی هم مهم نیست.من نمیخوام بگم جداشو چون میترسم حق الناس بیفته گردنم.امادبشین فکر کن و عاقلانه تصمیم بگیر.از حرفرمردم و از اینکه تنهایی چه اتفاقی میفته نترس.فقط ببین میتونی درکنارهمسرت خوشبخت باشی یانه

ببخشید رابطه داشتی باهمسرت؟ اگه داشته باشی هم مهم نیست.من نمیخوام بگم جداشو چون میترسم حق الناس بیفت ...

اره داشتم چون نزدیک ۴سال من پیششم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی