2777
2789

من پسرم کلاس اوله خون به جگرم میکنه آخرشم نمینویسه الان بیست صفحه ازکتاب ننوشته

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه حل اینه بگذاری ننویسه و بره مدرسه و خودش رو معلم رو به رو بشه

البته با معلمش صحبت کن قبلش

پسر من کلاس سوم بود به شدت اذیت میکرد معلمش انشاالله هرجا هست سلامت باشه گفت بگذار ننویسه بیاد

به هرحال من که نفهمیدم چی شد ولی بعد یکی دوبار دیگه منظم خودش مینوشت

از اول نباید مشق بچه رو نوشت یا هی بهش بگی بنویس،حتی شده چند بار بی مشق بره مدرسه تا با عواقب ننوشتن مواجه بشه،من چون خودم معلم هستم و بچه های خرس گنده که وابسته به مامان هستن برای مشق رو دیدم،دخترم رو مستقل بار آوردم،کلاس دوم هست ولی انصافا با مشق ایشون کاری ندارم،فقط اگر سوال داشته باشه کمک میکنم به نتیجه برسه همین

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تنها راه حل اینه بگذاری ننویسه و بره مدرسه و خودش رو معلم رو به رو بشه البته با معلمش صحبت کن قبلش ...

این راهم رفتم فایده نداشت

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
از اول نباید مشق بچه رو نوشت یا هی بهش بگی بنویس،حتی شده چند بار بی مشق بره مدرسه تا با عواقب ننوشتن ...

این راه حل برابچه های آروم خوبه نه بچه های کله شق

این راه حل برابچه های آروم خوبه نه بچه های کله شق

بچه کله شق هم نهایتش یه سال رفوزه میشه،بالاخره یه جایی بهش برمیخوره،من دیدم مامان تا کلاس ۱۲ هنوز دنبال تکالیف بچه است،دنبال بکن نکن،مامان میاد مدرسه گریه میکنه میگه به خدا این مسئله ها رو هیچ کدوم ما تو خونه بلد نبودیم میگم مگه شما باید بلد باشین؟بچه تون سرکلاس هست یا مشق رو بنویسه یا بیاد سر کلاس سوال کنه،ولی مامانه عادت کرده که یه مامان حمایتگر باشه که اجازه رشد به بچه اش نداده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه کله شق هم نهایتش یه سال رفوزه میشه،بالاخره یه جایی بهش برمیخوره،من دیدم مامان تا کلاس ۱۲ هنوز دن ...

خوب منم به شوهرم میگم بزاررفوزه بشه میگه اونوقت توخجالت نمیکشی بچت کلاس اوله رفوزه بشه. الانم صداهای عربی یادگرفتن کلاقاطی کرده حتی قبلی‌ها هم اشتباه مینویسه ریاضیش خوبه ولی علاقه به املا وفارسی نداره