hcg رو همراه بایک قرص میدن یا لتروزول یا کلومیفن لتروزول معمولا ۲ تا ۳ تا تخمک خوب تو یه تخمدان میده کلومیفن هردو تخمک رو تحریک میکنه تعداد زیادی میده ولی بعضی هاشون ریزن و کیست میشن امپول ازادسازی رو وسطای سیکل میری سونو اگه فولیکول خوب داشته باشی میزنی که تخمک ازاد بشه اگه مشکل کیست یا تنبلی داشته بعشی خوبه شانست رو میبره بالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینارو میدونم من دکترم بهم لتروزول داده روزی 4 تا میخورم روز 13 سیکل سنو دادم و 3تافولیکول خوب داشتم دوتا آمپول زدم امروز روز 14 روز بعد آمپول بی بی چک منفی بود
تنبلی تخمدان دارم
دیابت دارم
لوله راستم بستس
راستش خیلی روحیم خرابه 6 دوره دارم دارو مصرف میکنم
اینارو میدونم من دکترم بهم لتروزول داده روزی 4 تا میخورم روز 13 سیکل سنو دادم و 3تافولیکول خوب داشتم ...
مطمئنی شوهرت مشکل نداره؟ منم قرص میخوردم ولی شوهرم مشکل داشت تا مشکل حل شد خودم باردار شدم الان ۴ ماهمه قرص کلومیفن برای تو بهتره تا لتروزول چون ممکنه فولیکول غالبت اغلب سمت راست باشه لوله سمت راستتم که بسته است خیلی ها با یه لوله باردار شدن به نظرم استرس داری قرص گلوکوفاژ بخور هم کیستت رو درمان میکنه هم تخمک گذاری رو منظم میکنه من خودم دو ماه خوردم ماه سوم باردار شدم واینکه سردیجات رو کلا حذف کن یه مدت فقط گرمیجات بخور
روزی 3 تا میخورم چون قند دارم متفورمین هم میخورم شوهرم مشکلی نداره ازمایش داده
خیلی قرص خوبیه جواب میگیری حتما باور کن گرمیجات و دوری از استرس معجزه میکنه من حتی تو چایی دارچین میریختم یک ماه کلا سردیجات رو حذف کردم از بعد پریودی هم یک روز درمیون رفتم اقدام سنی نداری که از الان استرس داری من یک سال نشدم بی خیال باش میگیره خودش
این ماه خیلی امید داشتم وقتی بی بی چکو دیدم منفیه انگار دنیا روسرم خراب شد خیلی علائمم زیاد بود در ...
قبل بارداری چون رحمت داره اماده میشه علائم رو داری ولی باردار نیستی نشونه خوبیه خونریزیت چطوره؟ دکتر میگه دیواره رحمت نرماله یا نه؟ نازک باشه نمیگیره ویتامین d رو جدی بگیر کمبودش باعث میشه لانه گزینی نکنه
ممنون حتما اینکارو میکنم انشالله به راحتی و سلامتی زایمان میکنی
ممنون تو ۳ ماه گرمیجات بخور و استرسم هم نداشته باش بهت قول میدم خودت طبیعی بشی خواهر شوهرم ۴۲ سالشه حتی ای وی اف هم انجام داد نگرفت خودش گرمیجات خورد طبیعی باردار شد من یک سال تو اقدام بودم حتی یه ای یو ای هم انجام داد نمیشد