2777
2789
خونریزیم نورماله خداروشکر رحمم تو سنو هیچ مشکلی نداره ویتامسن دی رو سر خود بخورم یا با دکتر مشورت ...

افسردگیت احتمالا بخاطر کمبود ویتامین  d تا دوماه خودت و شوهرت هفته یه ۵۰ هزار بخورید بعذش میتونی ماهیانه مصرف کنی حتی کسی که اصلا کمبود نداره ماهی یکی باید بخوره دکترت باید واست ازمایش چکاب قبل بارداری مینوشت پرولاکتین و ویتامین d از همشون مهمتره اگه دفترچه بیمه داری ازمایش amh بده میزان ذخیره تخمکت رو میفهمی ببینی پائینه یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگیت احتمالا بخاطر کمبود ویتامین  d تا دوماه خودت و شوهرت هفته یه ۵۰ هزار بخورید بعذش میتون ...

دکترم برام هیچکدوم از اینایی که گفتین رو ننوشت

با این که 6 ماه آمپول زدم و نشد

الان 2 ساله تو اقدامم

فکر کردم دیگه باید دکتر مو عوض کنم

دکترم برام هیچکدوم از اینایی که گفتین رو ننوشت با این که 6 ماه آمپول زدم و نشد الان 2 ساله تو اقدا ...

کجا زندگی میکنی؟ برو یه مرکز نازایی تحت نظر باش ازمایش تیروئید پرولاکتین ویتامین d و amh دکتر واسه من نوشت کمبود هرکدوم باعث ناباروری میشه با یه قرص کنترل میشن من خودم پرولاکتینم بالا بود یک ماه هفته ای یه دونه قرص خوردم اوکی شد

اینارو میدونم من دکترم بهم لتروزول داده روزی 4 تا میخورم روز 13 سیکل سنو دادم و 3تافولیکول خوب داشتم ...

عزیزم شما که دوتا آمپول hcg زدین

جدا جدا زدین 

یا اینکه دو پودر و یک آب؟

و خدایی که به شدت کافیست.
افسردگی شدید گرفتم از دانشگاه یهو اومدم بیرون از شغلمم استعفا دادم الان فقط تو خونم به درودیوار خ ...

با شماره ۰۹۳۷۴۳۲۸۳۲۳ تماس بگیر ،،برای کار آنلاین با درآمد خوب در منزل بابا اینکه آنلاین ولی روابط خیلی پرانرژی با همکارا داری ،،اکثرا هم  خانم هستن 

شرایطش رو بپرس