2777
2789

قهرم...ولی واقعا قهر نیستم فقط دوس دارم خیلیییی کم ببینمش خیلیییی کم باهاش حرف بزنم فقط در حدی که فکر نکنه باهاش قهرم...حالا دیگران میپرسن چرا اینطوری شدی باهاش چه بهونه ای بیارم نه اون ناراحت شه نه بقیه حرف درست کنن...

تا الان گفتم نمیدونم کار داشتم فلان بهمان ولی اینا ضایع ست معلومه دارم بهونه درمیارم چی بگم که کلا بفهمه دیگه من اینجوریم کلا 

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

من اصلا نمیگم اون آدم بدی کرده به من...فقط من دوست ندارم ببینمش...سمه برای زندگی من...😐

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این از قهر کردن بدتره که

پس چیکار کنم

من فقط تا مرحله بی محلی و کات کردن با طرف بلدم 

اینو دیگ نمیدونم 

فقط سلام و خدافظ ی کن باش

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
خوب یه دفعه اینطوری شدی تابلوئه باید کم کم ارتباطتو کم میکردی 

آخه اون خیلی خون گرمه یه قدم بری سمتش صد قدم میاد جلو

دمت گرم. با ادمایی که انرژی خوبی ازشون نمیگیری رابطه برقرار نکن. منم ازین بعد مثل تو

دقیقا...من هر بار اینو میبینم سه روز کامل میرم تو کما...برای همین کلا نمیخوام ببینمش

دقیقا...من هر بار اینو میبینم سه روز کامل میرم تو کما...برای همین کلا نمیخوام ببینمش

اگه ممکنه میشه توضیح بدی چه رفتاری میکنه که واسه شما سمه؟

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         

امضات فقط  

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست                                                                                                  (کاربری سوم)
اگه ممکنه میشه توضیح بدی چه رفتاری میکنه که واسه شما سمه؟

مثلااااا نمیدونم مثلا من زندگی خودمو همین آپارتمان کوچیکمو دوس دارم همین شوهر خودمو با همین اخلاق و با همین درآمد دوست دارم ولی میرم اونجا خونه زندگی درآمد اونا رو میبینم یه طوری میشم اعصابم از درون یه جوری به هم میریزه انگاری...یاد مشکلاتم میفتم و ...🤐