2777
2789

ما هفته پیش رفتیم خونه مادر شوهرم بعد اونا هم اونجا بودن دیدم که مریضه بچه هاش سعی کردم دخترم نزارم بره پیشش ولی بازم اون نزدیکش میشد اون روز گذشت ولی برادر شوهر دیگم ازدواج کرده مراسم که داشتیم میرفتیم میومدیم بعد دیگه مجبور بودیم  بریم اخه اون به بچش نمیگف که نزدیک بچه مردم نشو اونم میگیره اگه مجبور نبودم نمیرفتم بعد از اون روز احساس کردم اینم گرفته امشب هم سرفه میکرد بهش شربت دادم. 

دلم سوخت براش حالا اگه بچه من مریض بود اون ازش میگرفت دعوا راه مینداخت. 

میخوام غیر مستقیم بهش بگم اگه اون خودش بود حتما میگفت مستقیم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن حالا دیگه شده... حوصله داری دعوا راه بندازی بیخیال انشالله بچتم زود خوب میشه اولاد ارزش نداره بخاطرش دعوا کنی سالیان بعد که بچه‌ات سر و سامون گرفت میفهمی چی میگم 

خودت میرفتی بچتو میزاشتی پیش مادرت.....

بله قرار بود اون کارو بکنم ولی مامانم براش مشکل پیش اومد نشد بزارم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
نگو  کار خودتم اشتب بود رفتی

خب بالاخره برادر شوهرمه دیگه ناراحت میشدن مجبور شدم برم ولی بیشتر از کار جاریم حرصم گرفته که اصلا به بچش تذکر نداد که نزدیکش نشو

خوب ازقبل چرک خشک کن میدادی ک نمگرفت  بعضی مادرا بی شعور تشریف دارن دبدم مادری ک بچش مریضه پار ...

بله دقیقا از این کارش ناراحت شدم که اصلا به بچش چیزی نمیگفت

بله قرار بود اون کارو بکنم ولی مامانم براش مشکل پیش اومد نشد بزارم

پس دیگه کشش نده..الان فقط حواست به بچه ات باشه حالش بهتر شه..ولی یه مدت دیگه اگر جایی دیدی جاریتو ازش حال بچه هاشو بپرس و غیر مستقیم بگو بچه هات چطورن خوب شدن دختر منم از اون شب حالش بد شدو مریض شد....اون خودش میفهمه دیگه از بچه هاش گرفته دخترت 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
پس دیگه کشش نده..الان فقط حواست به بچه ات باشه حالش بهتر شه..ولی یه مدت دیگه اگر جایی دیدی جاریتو از ...

مرسی.  بله تصمیم دارم بگم چون اون خودش نمیزاره هیچ حرفی زمین بمونه رک میگه