2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 182 پست
اونکه مرده از کوه افتاده بود و قسمت انروز خانمرو چون منم هر دقه از خدا میپرسم فازت چی بود منو افریدی ...

منم بخاطراذیت بچه هام بعضی اوقات اینجوری میگم ،امروزوقتی برنامه رودیدم یادخودم افتادم😔

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دوس دارم تجربه کنم یک جورایی از اون ترس واهی ک از مرگ دارم شاید کم بشه و حس سبکی رو بفهمم و به ن ...

منم همینطورولی ازی چیزایی حساب نیکشن ک ب عقلمم خطورنمیکنه

خدایا!من یاغی نیستم✋
اونکه مرده از کوه افتاده بود و قسمت انروز خانمرو چون منم هر دقه از خدا میپرسم فازت چی بود منو افریدی ...

او ک این سوالو پرسیده عذابش چی بود وای منم هی میگم 

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
منم بخاطراذیت بچه هام بعضی اوقات اینجوری میگم ،امروزوقتی برنامه رودیدم یادخودم افتادم😔

برنامش استرس زاست ها ولی من خیلی خوشم اومده یه جاهاییش ادم میترسه یه جاهایی دوس داره زودتر بمیره  ولی دیگه فک نمیکردم افکاره ما در مورده خودمونم عذاب دار و پاداش دار باشه 

من دوس دارم برم و دلم میخاد فقط ازکاراو اشتباهای ما نپرین دوس دارم بعضی جاهاش بگم خدایانگاکن توچرا گ ...

هرچقدر درد کشیدی از سه ساله امام حسین بدتر نبوده 

خاصیت دنیا همینه 

و مطمئن باش تا ذره آخرش رو باهات حساب کتاب میکنن جوری که ارزو میکنی کاش بیشتر تو دینا بدبختی کشیده بودم ما الان جسمانی هستیم درکش برامون خیلی سخته

خب ادم بایدی جورجبران کنه بالخره ک رفتنی هستیم

بله هرچیزیش رو که بتونم یا بفهمم جبران میکنم برای همین فعلا از خداوند بزرگ درخواست فرصت میکنم 

و ازش میخوام تا پاکم نکرده خاکم نکنه 

و ختم عمر بی ارزشم رو با شهادت در راهش ارزشمند کنه 

الهی امین