2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 182 پست
اتفاقااسترسشم قشنگه🥰🥰کاش همیشگی بود

کاش ...اون بدنامه که مرده گفت دخوره رو میخواستم بگیرم بیخیالش شدم بعد دیدم چقد اذیت شده عذاب کشیدم برا اون اون از همه دلنشین تر بود حداقل خیالم راحته بابت تمام عذابایی که من اینجا کشیدم اونور میکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا امشب همین حسو داشتم. همش حس میکنم یه روزیمنم مثل این تجربه گرا میشم...

منم چن وقتیه بسرم زده میدونی بیشترازچی میترسم ک اگ یهودراثری اتفاق رفتم وبرگشتم توجسمم نقصی ایجادنشه😔

خدایا!من یاغی نیستم✋
الهی منم پسرم کوچیک برنامه امروزودیدی بخاطردخترش چقدگریه میکرد

خدا حفظش کنه. واالا انتن تلوزیونم نمیگیره. ولی چندباری دیدم برنامشو

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
یکی ازنزدیکانم خیلی کفرمیگه ،همیشه نگران اونم ،امروزازخداخواستم کمکش کنه ،همیشه میترسم کافرازدنیابره ...

خب اگ حرف گوش میده بهش بگوبرنامه امروزودیدی

خدایا!من یاغی نیستم✋
خب ادم بایدی جورجبران کنه بالخره ک رفتنی هستیم

بعد میدونی عذاب اونورم خوبه چون نهایتا تموم میشه و بعدش پاک و سبک میشی 

ولی الان تحمل درد ندارم 

میدونی مثل وقتی که دندونت درد میکنه ولی میترسی بری دندون پزشکی ها اون حالتیم

من اولین بار امشب دیدم تا الان جفت کردم ،،

ولی نمیخام تجربه کنم من شانس ندارم درجا میمیرم😅

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
کاش ...اون بدنامه که مرده گفت دخوره رو میخواستم بگیرم بیخیالش شدم بعد دیدم چقد اذیت شده عذاب کشیدم ب ...

عزیزم وقتی بخاطرکشتن مثلایه مورچه بایدحساب پس بدیم ،پس مطمئن باش آدم ظالم کلاش پس معرکس

فقط خدا
عزیزم وقتی بخاطرکشتن مثلایه مورچه بایدحساب پس بدیم ،پس مطمئن باش آدم ظالم کلاش پس معرکس

مامانم همیشه میگه خدا از ادم ظالمم میترسه ...منظورش اینه اتقد ادمایه بدین ...نمیگم من خوبم ولی واقعا از ۱۵سالگی عذاب کشیدن تا الان که ۲۵سالمه و تا اخر عمرم ادامه داره بخاطر یه ادمه بی لیاقت خیلی سخته 😔

ن اخه میدونم خیلی گناه کردم فقط میخوام ببینم و برگردم جبران کنم و واقعا هم میخوام حتی تجربه نکرده شر ...

افرین چقدخوب متاستفانه نگاهمون بزندگی خیلی سطحیه امروزخانم میگفت دیگ مث قبل ب بچه م نگاه نمیکنم

خدایا!من یاغی نیستم✋