2777
2789
بگو

زندگیم خیلی پیچیده هست نمیدونم چی بگم فقط الان ۲۲ سالمه حدود هفت ساله پدر مادرم طلاق گرفتن ما اواره شدیم همش تلاش کردم خودم بکشم بالا الان که میبینم هیچ کاری نتونستم بکنم بیکارم هر روز جنگ اعصاب استرس اوارگی چقدر مغز ادم میکشه ؟چقدر دیگه وقت دارم حس میکنم  هر روز بی اعصاب تر میشم خشن تر داغون تر کی میبرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیم خیلی پیچیده هست نمیدونم چی بگم فقط الان ۲۲ سالمه حدود هفت ساله پدر مادرم طلاق گرفتن ما ...

ببین همه زندگیا سختی داره هرکسی به یه نحوی

تو اگه سخت بگیری تایمتو سخت میگذره

اسون بگیری اسون میگذره

ما ادما تنها بدنیا اومدیم تنهام از دنیا میریم این یعنی تو این مدتم فقط همین خودمون هستیم که میتونیم به داد خودمون برسیم و خودمون رو کمک کنیم

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
حس میکنم دیگه نمیشه نمیتونم یه زندگی شیرین داشته باشم هیچی درست نمیشه :/ 

حست کاملا اشتباهه ادم تا وقتی زندس و تن و بدنش سالمه میتوته یه زندگی شاد و سالم و ارومو واس خودش رغم بزنه

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
 زندگیم خیلی پیچیده هست نمیدونم چی بگم فقط الان ۲۲ سالمه حدود هفت ساله پدر مادرم طلاق گرفتن ما ...

حالتونو میفهمم ولی باید به تلاش کردن ادامه بدین

دنبال یه حرفه برین

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !

بنده روانشناس و مشاور نیستم

بر حسب علاقه در این زمینه مطالعه داشتم

اما به صراحت می تونم عرض بکنم که در این فضا (در یک سایت تبادل نظر) حتی اگر کسی دانش و تحصیلات آکادمیک هم داشته باشه نمی تونه قضاوت صحیح و دقیقی که به طور کامل مشکلتون رو حل کنه در خصوص شرایطتون براتون داشته باشه

پیشنهاد میکنم به روانشناس مراجعه کنید،یک روانشناس خوب و با سواد و تجربه که در صورت نیاز ایشان شما رو به روانپزشک ارجاع بدن(در برخی موارد به علت بر هم خوردن ترکیبات بیو شمیایی مغز شخص نیاز به استفاده از دارو داره وجود داره)

با توجه به صحبتی که کردید اگر ناراحتی و حال بد ماندگار طی دوره ای طولانی رو تجربه کردید ممکنه دچار افسردگی باشید 

فقط در انتها می خوام تاکید کنم بر این موضوع خیلی افراد در شرایط بدی قرار گرفتند که بسیار بد و وحشتناک بوده( و قاعدتا آدم ها در برخی موارد در زندگی مثلا این که در چه خانواده ای متولد شن یا برخی حوادث تلخی که براشون اتفاق می افته ، قدرت اختیار ندارند) اما با هر سختی که بوده خودشون رو از اون احوالات بد خارج کردند و حال خودشون رو خوب کردند

تلاش بکنید قطعا اگر بخواید طعم شیرین زنگی رو هم می چشید 

ببخشید طولانی شد امیدوارم مشکل شما حل بشه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد...