2777
2789
عنوان

باردارم و هیچ حسی ندارم😔😔

312 بازدید | 13 پست

بارداریم ناخواسته بود

وقتی فهمیدم انقدر شوک بودم که نای حرف زدن نداشتم😓

امروز هشت هفته رو تموم کردم رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده دکتر سونو از اینکه بارداریه اولمه خیلی با ذوق این حرفو بهم زد ولی من هیچ حسی نداشتم حتی ی لبخند ساده

هرچی لباس و وسایل نوزاد میبینم ک یکم بهتر شم حسی پیدا کنم ولی بدتر میشم انگار غم عالم اوار میشه رو سرم😔😔😔

ی وقتایی حتی گریه میکنم 

نگید فعلا زوده خوب میشی و... 

من خیلی هارو میبینم همون روزای اول میخوان بال در بیارن اما من

من احمق 

منی که خدا بدون هیچ دردسری بهم این هدیه رو داده از بودنش خوشحال نیستم

دلم گرفته قلبم انگار به زور میزنه 

حالم بده خیلی بد

توروخدا برام دعا کنید برا خوب شدن حالم برا روبه راه شدن حال دلم 

ناشکر نیستم روزی هزار بار خدارو شکر میکنم ولی خواهش میکنم دعا کنید بتونم ب این امانت خدا دل ببندم و از بودنش خوشحال بشم

خیلی داغونم

خیلی💔

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سخته همچین شرایطی سعی کن شرایط اومدنش بهترکنی علایقتوبهترمیشناسی خودت حال خودتو خوب کن شوهرتم ناراضیه ؟اگ نباشه خیلی میتونه کمکت کنه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

خوب طبیعیه عزیزم چون ناخواسته بوده بدون برنامه بوده شمام اگه انتظارشو میکشیدی یا با برناگه و خواسته میشده حتما مثل همونا بودی که از اول اشک شوق می ریزن ...الان باید کم کم قبولش کنید و باهاش کنار بیایید بخصوص که تغییر توی زندگت خیلی بیشتر و به سرعت اتفاق میوفته تا به خودت بیای یه دفعه شکمت اومده جلو پس بپذیرش و قبولش کن ☺

خواهشا منو دعا کنید به دعاتون محتاجم🥲🥺😔

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

خب عزیزم حالاتت طبیعیه

به مرور بهتر میشی

من دیدم کسایی که خیلی منتظر هم بودن گاهی دچار این احوال میشدن گاهی هم حتی حس پشیمونی به هر حال تغییرات هورمونی ترس از مسئولیت همه هست ولی همین الان هم شما عاشقشی ولی نحوه ی بروز عواطف ادمها مختلفه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
واقعا سخته همچین شرایطی سعی کن شرایط اومدنش بهترکنی علایقتوبهترمیشناسی خودت حال خودتو خوب کن شوهرتم ...

نه متاسفانه اون از خوشحالی اسم خودشم یادش رفته

خب عزیزم حالاتت طبیعیه به مرور بهتر میشی من دیدم کسایی که خیلی منتظر هم بودن گاهی دچار این احوال م ...

دعا کن بتونم دوسش داشته باشم 😔

خوب طبیعیه عزیزم چون ناخواسته بوده بدون برنامه بوده شمام اگه انتظارشو میکشیدی یا با برناگه و خواسته ...

ان شاالله هر حاجتی داری خدای مهربون برآورده ش کنه عزیزم

دعا کن بتونم دوسش داشته باشم 😔

عزیز دلم حتما دوستش داری

تو این‌مدت ببین بدون اینکه به اون فکر کنی چقدر بیشتر مراقب خودت بودی

ببین غذاهای مضر نخوردی، اینا همه از دوست داشتنه دیگه

من مطمئنم یه مامان خوب میشی که عاشق بچشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...