2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنر دختر بودن برای نوجوونا

بخواهید تا به شما داده شود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من کتاب میخونم ولی هیچکدوم اون تأثیر مثبتی که شما منظورتون هست روم نداشتن بیشتر به سمت پوچی میرن😂

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه نشر ملیکان 

کتاب نیمه تاریک وجود 

کتاب شغل مورد علاقه من 

کتاب آرامش از الن دوباتن 

کتاب کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم..... 

کتاب محکم در آغوشم بگیر(رمان نیست درمورد مشکلات زناشویی به درد مجرد ها هم می خوره تا آگاهی  پیدا کنن)

در چه زمینه ای باشه؟

فرقي نميكنه فقط ذهنمون و افكارمون باهاش بازتر بشه تو زندگيم مشكلات زيادي كشيدم و كلي درگير غيبت كينه و نفرت شدم ميخوام دور باشم از اين حالم مخصوصا حالا كه اوضاعم رو ب راه شده ديگه نميخوام اين درگير اين چيزا باشم

5 زبان عشق ملت عشق آخرین راز شاد زیستن قلعه حیوانات دشمن عزیز

قلعه حیوانات از نظر منم کتاب خیلی خوبی هست 👌🏻

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا