2777
2789

نمیتونم بگم کتاب خونم ولی سعی میکنم کتاب بخونم 

ولی کتابی که خیلی برام جالب بود 

گامبی وزیر بود تلاشگر بودن شخصیت اصلی من رو خیلی جذب کرد 

دومیش کتاب جنگ چهره زنانه ندارد بود واقعا عمیق بود 

کتاب بعدی با اینکه نویسنده اش ایران بود و کتاب ضد ژانر بود رو خیلی دوستش داشتم از سری کتاب های قفسه ابی: انجمن نکبت زده ها 

کتاب بعدی کتابی که میشه به راحتی به هر نوجوونی هدیه اش داد و وارد یه جرنی زیبا بشی کتاب آبنبات هل دار بود فوق العاده شیرین بود برام 

کتاب های دیگه ای که خوندم که برام لذت بخش بود 

مثل کتاب دوئل/در ستایش سالخوردگی/

Highest in the room

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقي نميكنه فقط ذهنمون و افكارمون باهاش بازتر بشه تو زندگيم مشكلات زيادي كشيدم و كلي درگير غيبت كينه ...

بهت برنامه پادکست هم معرفی می کنم پادکست های خیلی خوبی داره درمورد حقوق زنان و زندگی افراد موفق و اهنگ و مهارت های زندگی .... البته به شرطی که تو کانال های خوبش عضو بشی

بیشعوری، لطفا گوسفند نباشیم، خودت باش دختر کتابای خوب و معروفین

من بيشعوري،شفاي زندگي،شرمنده نباش دختر رو گرفتم ولي هنوز نخوندم اينارم نخوندي بدونين چطورن؟

عالیه یکی از عالی ترین کتاب هایی که خوندم و دید بسیار وسیعی به من داد در عین ناامید کنندگی ش

بله دقیقاً ، من جرج اورول را به خاطر خلاقیتی که در نگارش این کتاب داشته تحسین می‌کنم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
من کتاب میخونم ولی هیچکدوم اون تأثیر مثبتی که شما منظورتون هست روم نداشتن بیشتر به سمت پوچی میرن😂

احتمالا شما کتابخون درست و حسابی هستین

و کتاب های واقعی می خونید نه کتاب های زرد

خیلی باهاتون هم سلیقه نیستم ولی خیلی برام قابل احترامن این مدل آدما

من بيشعوري،شفاي زندگي،شرمنده نباش دختر رو گرفتم ولي هنوز نخوندم اينارم نخوندي بدونين چطورن؟

نه فقط بیشعوری رو خوندم، بنظرم از بیشعوری شروع نکن بعضیا از خوندنش پشیمون بودن میگفتن با خوندنشون احساس میکردیم همه آدمای دوروبرمون بی شعورن، ولی برای من اینجوری نبود😂