2777
2789

برای پاک کردن گاز از دستمال مرطوب پاک کننده آرایش استفاده کنید خییلی تمیز میشه😍

ترجیحا مارک نیوساد؛ این مارک خدایی برای پاک کردن آرایش هم خیلی خوب جواب میده و پوست را عمیق تمیز میکنه 

**البته حدس میزنم الان عده ای خواهند گفت تبلیغ میکنی!!!

در جواب میگم بله درسته همسرم مدیرعامل شرکت نیوساد هستن و محصولات رو دستشون مونده؛ بخاطر همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم که محصولاتمون فروش بره 😆🤣😄**

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
حتما شوهرت مدیر عامله و تو امریکا جت شخصی داری 🤣

بله اصلا ساکن آمریکا هم هستم 😎😎🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من درباره یه مطلب قبلی شما تاپیک میزنم  پسرم یکسالشه هنوز نمیشینع شما راهنمایی میکنید من ...

سلام عزیزم 

پسر من نه‌ماه و نیمگی نشست

داشتم تاپیک های قبلیمو میخوندم که تصمیم بگیرم حذف کنم یا نه ...

خواستم بگم با اینکه کیلومترها فاصله داریم و هیچوقت همو نمی بینیم ولی دختر باهوش و خوش قلبی هستی تاتی جون❤

برات بهترینا رو آرزو میکنم... با دل خوش و سلامتی 🌹🌹🌹

داشتم تاپیک های قبلیمو میخوندم که تصمیم بگیرم حذف کنم یا نه ... خواستم بگم با اینکه کیلومترها فاصله ...

قربونت برم مهربونم ممنونم ازت سلامت باشی؛ منم تو رو خیلی دوستت دارم و احساس خیلی خوبی بهت دارم 

🌺🌺🌹🌹😍😍🤗🤗

سلام عزیزم ترووو خدا اگر میش طرلان زمان پور رفتی جواب منم بده عزیزم

سلام گلم خوبی

اره من رفتم پیشش اخلاقش بددددددد🤕🤕🤣🤣؛ ولی کارش خوب

حرف نمیزنه توضیح نمیده سوال کنی جواب نمیده داد میزنه استرس میده

خدایی اینا چیزهایی بود که من تجربه کردم از پیش ایشون رفتن و خیلیها هم با من هم عقیده هستن