2777
2789

عید به دایی گفتم انشالله ۱۲۰ ساله بشی به جای اینکه بگم عيدت مبارک

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آقای اسم رسم دار فامیلمون برا تبریک ازدواجمون اومد جلو و سال نو رو تبریک گفت😕🥴😂😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وای 🤣🤣

😅😅

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

چند روز پیش یکی از فامیلای شوهرمو تو خیابون دیدم حالا کلی باهاش رودروایسی دارم میخواستم بگم دختر گلتو ببوس و به شوهرت سلام برسون اشتباهی گفتم به شوهر نازت سلام برسون😶

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍

پریود بودم رفتم دندون پزشکی 

مانتو م صورتی خیلی کمرنگ بود

تازه پریود شده بودم زیاد چیزی حالیم نبود

نوار به شلوارکم شلوار به مانتو مانتو به صندلی پس داد نفهمیدم 

مطب هم خییلییی شلوغ و سکوت بود

نوبتم شد رفتم تو کارم تموم شد حساب کردم رفتم بیرون تازه فهمیدم نصف مانتوم خونی شده و همه هم دیدن🙂

چند روز پیش یکی از فامیلای شوهرمو تو خیابون دیدم حالا کلی باهاش رودروایسی دارم میخواستم بگم دختر گلت ...

😂😂😂😂  

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کلاس دهم بودم اون موقع .. یه بار حرف از مدرسه شد تمام خانواده فکر میکردن من ششم ام امسال میرم هفتم😑😑😑وای انقدر حرص خوردم😐💔۴سال کوچکتر تصورم میکردن

هنوزم الانم ک دانشجوعم داییم‌ میگ مدرسه چ خبر😭😐😑💔

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
پریود بودم رفتم دندون پزشکی  مانتو م صورتی خیلی کمرنگ بود تازه پریود شده بودم زیاد چیزی حالیم ...

وای عزیزم چه بد