2777
2789

خب

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان از اونجایی شرو شد ک یکی از پسرای فامیل بهم ابراز علاقه کرد ولی من قبول نکردم چون سنم کم بود بعدم احساسی نسبت بهش نداشتم!!ولی اون بیخیال نمیشد مداام سر راهم سبزمیشد همش جلومو میگرفت پیام میداد زنگ میزد

ولی من ن جواب پیاماشو میدادم ن زنگشو، سرم تو کارخودم بود ب هیییچکسم ب حز دوست صمیمیم در مورد این موضوع هیچی نگفته بودم!! تا اینکه این پسره آیدیه دخترعمومو تو اینستا پیدامیکنه و بهش پیام میده

اون پسره بهش پیام میده و دخترعمومم ب مامانش میگه(زنعموم ب شدددت دوروعه تو روی ادم انقدررر باادم خوبه و قربون صدقه میره ولی پشت سرش.....) منم تا قبل اینکه این ماجرا پیش بیاد نمیدونستم چقدررر این ادم....