2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله 

من سعی میکنم برای هرکاری بسم ... رو بگم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ارع

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

گلم آب جوش وقتی توی حموم ریخته میشه 

مثلا میگن میرین حموم بسم الله بگین بعد دوش رو باز کنین که اونایی که اونجان از صدای بسم الله بیدار بشن و برن 

میترسم اسمشون رو بگم😐

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

آره ما هم اعتقاد داریم چون شنیدم یکی از فامیلامون بدون بسم الله این کارو انجام داده و تا مدت خیلی زیادی بیمار بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
گلم آب جوش وقتی توی حموم ریخته میشه  مثلا میگن میرین حموم بسم الله بگین بعد دوش رو باز کنین که ...

یعنی منم چون بسم الله نگفتم پشت پاهام کبود شد؟ من رفته بودم حموم پشت پاهام کبود شده قبل عید این اتفاق افتاد هنوزم کبودیش از بین نرفت. کبودیش زیاده

یعنی منم چون بسم الله نگفتم پشت پاهام کبود شد؟ من رفته بودم حموم پشت پاهام کبود شده قبل عید این اتفا ...

نمیدونم والا 

حتما یه دلیل علمی داره بهتره بری دکتر شاید ویتامینی داخل بدنت کم باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"