2777
2789
عنوان

فکر بچه دوم از سرم نمیره

640 بازدید | 41 پست

دوستان من ۳۹ سالمه شوهرم ۵۰ سالشه یه پسر ۱۹ ساله دارم از نظر وضعیت مالی متوسط هستیم

حدود یکسال هست که به شدت دلم یه بچه دیگه میخاد و از فکرش بیرون نمیرم قبلا اینقدر بچه دوست نداشتم

شوهرم و پسرم ناراضین مشاور هم میگه کار درستی نیست ولی اگه اینقدر دوست داری بذار گیرت بیاد 

از وضعیت جامعه و اقتصاد هم خیلی نگرانم خوشحال میشم نظراتتون بدونم 

لطفا به عقاید همدیگه احترام بذاریم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ شرایطشوداری بیارفقدب این فک کن اگ بچت بشه۱۰سالش باباش۶۰سالشه...

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

منم پسرم 14 سالشه..منم نمیخاستم ولی الان میخام شوهرم راضی نمیشه ولی پسرم راضیه همیشه میگفته 

5 ماهه اقدام کردم حامله نشدم..

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

اگه من بودم این کارو نمیکردم

ماشالله بچت بزرگ شده از آب و گل درومده وقت زن گرفتنشه برید خوش باشید مسافرت برید خوش گذرونی

بچه کوچیک خیلی رومخه و دست و پای ادم بسته میمونه

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
بیارتنهامیشی

به نظرتون دیر نیست؟ از فکرش روانی دارم میشم به خدا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁