2777
2789
عنوان

فکر بچه دوم از سرم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 41 پست

برادرم پسرش سربازه تقریبا میشه گفت 22 سالشه... خودش 47 سالشه خانومش 41 سالشه تازگیا بچه دار شدن.. خیلی هم خوب کنار اومدن و اصلا میز عجیبی نبوده.. 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو بخاطر دل خودت بچه میخوای ولی ببین آیا اون بچه دوست داره در آینده وقتی ۲۰ سالش میشه مادرش ۶۰ سا ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم 

اتفاقا به همین مسائل فکر میکنم که مغز درد گرفتم 

ولی خوب هم من هم شوهرم جوانتر از سن خودمون به نظر می‌رسیم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
زود ازدواج کردم من واقعا شما هم سن من هستین؟امیدوار شدم

برای بچه دار شدن که سنتون درحدی نیست که مشکلی داشته باشین یا باردار نشین

ولی نظر پسر و همسرتون خیلی مهمه

ببینین اونا میتونن با این قضیه کنار بیان؟

پسرتون با اون بچه میتونه ارتباط برقرار کنه یا خجالت میکشه از این بابت؟

و اینکه اختلاف سنی نوه و بچه تون احتمالا کمتر از ۱۰سال باشه

یه جوریه بنظرم

الهم عجل لولیک الفرج💚

سن و سالی ندارین شما و هنوز جوونین از نظرات ما ناراحت نشین

اگه ما چیزی میگیم بخاطر بچتونه که ۱۹سالشه یا همسرتون ۵۰سال 

وگرنه ما یه فامیل داریم خودش و شوهرش۴۳سالشونه و دخترشون ۶سال الان بفکر بارداری مجدده و همه مون تشویقش میکنیم اتفاقا

الهم عجل لولیک الفرج💚
عزیزم جاری من ۳۹ سالشه تازه میخواد اقدام کنه برای بچه، برادر شوهرم چهل،

مشکل من این وسط سن شوهرمه 

ولی خوب خیلی جوانتر به نظر میرسه نهایتش ۴۵ میخوره باشه 

از نظر بدنی هم سالمه الهی شکر 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه برادر شوهر دارم، ۲۲-۲۳ سالشه، مادرشوهرش ۶۲، پدر شوهرم ۶۵-۶۶، پا به پای برادرشوهرم لذت میبرم و کیف میکنن، مادرشوهرش میگه جوون شدم با پسرم، واقعاً هم همینطوره، اتاق فرار میرن، مسافرت، ویلا میگیرن، بخدا اونا بیشتر دارن کیف میکنن تا ما، اختلاف سنی با شوهرم و برادرشوهرم هم ۱۵ ساله

مهم همینه که بهش چقدر میخوره، منم به شوهرم میگم همسن به نظر میایم،

برام دعا کنید زودتر به خواستم برسم

من ۳۱ سالمه یه بچه ۵ ساله دارم میگم دیگه دیره  پیر شدم دیگه وقت بارداری نیس  تمام  دی ...

مآدرم هم تو سن من به دنیا آوردم با برادرم هجده سال اختلاف سنی دارم عاشق همیم.ما کلا ژنمون عمر طولانی داره و بیبی فیسه😂