2777
2789
عنوان

بهترین جراح بینی تهران

316 بازدید | 16 پست

لطفا یه دکتر خوب معرفی کنید 

هزینه اصلا مهم نیست ، بینی استخونی دارم 

کارای دکتر محبی رو دوست دارم ولی اصلا نمیشه وقت گرفتم تا 6 ماه اول امسال پره بعدشم باز میگن وقت نداریم

لطفاااا راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار دکتر دکتر فرزان رضایی رو دوس دارم خیلی خوبه ولی میگن خیلییی گروننن میگیره مخصوصا الانا ک از ا ...

بنظرت وقت میده ؟ هزینه مهم نیس نمیخام خیلی طول بکشع ممکنه همسرم منصرف بشع ، هزینه هام ک همینطوری بالا میره

بنظرت وقت میده ؟ هزینه مهم نیس نمیخام خیلی طول بکشع ممکنه همسرم منصرف بشع ، هزینه هام ک همینطوری بال ...

نمیدونم زنگ بزن مطبش بپرس ولی من کاراشو خیلیییی دوس دارم فک کنم 40 یا45 ملیون بگیره 

❄️🌬
بنظرت وقت میده ؟ هزینه مهم نیس نمیخام خیلی طول بکشع ممکنه همسرم منصرف بشع ، هزینه هام ک همینطوری بال ...

احتمالا وقت بده بگو عجله دارم بعد برو مطب ب دکتر بگو ک من ی جشن دعوتم میخام زودتر عمل کنم و اینا ازین بهونها بیار زودتر عمل کنی 

❄️🌬

منم بینیم استخوانی بود پیش دکتر کیوان خوشخو عمل کردم بعدشم خداروشکر مشکل تنفسی برام پیش نیومد و از فرم بینیمم خیلی راضی بودم خیلی هم دکتر با اخلاقی هستن من آدرس سایتشو میذارم اطلاعاتش کامل اونجا هست https://dr-khoshkhoo.com/

من کار دکتر سامان خرمی نژاد رو واقعا دوست دارم. خیلی نمونه کاراش قشنگن.. برای من تقارن خیلی مهمه همیشه به این دقت می کنم.. مطبش تو قیطریه است. میتونی نمونه کاراش رو تو اینستا و سایتش ببینی.. دوست صمیمیم پیشش بینی اش رو عمل کرد. هر کی ازش میپرسه میگه دکتر خرمی نژاد بهترین جراح بینی تهران هستش و به خیلیا معرفیش کرده..اگخ کسی خواست شمارش میذارم:

۲۲۳۹۹۸۱۴ – ۰۹۱۲۳۹۴۷۸۲۸