2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد یا خصوصی ؟؟؟؟

683 بازدید | 36 پست

پسرم امسال میره کلاس اول دبستان بین مدرسه شاهد یا خصوصی موندم کدوم ثبت‌نام کنم 

نظر شما چیه ؟؟؟

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

شاهد ترجیحا

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

خصوصی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاهد

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

تجربه هیچ کدوم رو ندارم 😂 اطلاعی ندارم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
فقط غیر انتفاعی  شاهد هم بد نیست ولی سعی کن غیرانتفاعی بذاری که معروف باشه  دولتی به هیچ ...

پسر خالم تو مدرسه ی دولتی درس خوند و شد رتبه‌ی دو رقمی کنکور ...منم تو شاهد خوندم و موندم پشت کنکور...پس خیلی به مدرسه ربط نداره و تلاش ادم مهم تره...

شاهد فضاش کنترل شده اس  چون دختر یکی از اقوام میرفت  و این که از لحاظ شهریه عین همن

اره شهریه اش یکیه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
پسر خالم تو مدرسه ی دولتی درس خوند و شد رتبه‌ی دو رقمی کنکور ...منم تو شاهد خوندم و موندم پشت کنکور. ...

این که صددرصد. ولی یه عنوان مادر میخوام یه مدرسه خوب بزارم