2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 67 پست
خیلی بده. چرا اخه فقط میگم خدایا چرا منو داری اینجوری امتحانم میکنی.من وکالت طلاقم دارم

عزیزدلم میفهمم چه حس و حال بدیه و ادم احساس قربانی شدن میکنه.انشالا که خدا کمکت کنه اما تا وقتی که مطمعن نشدی بچه نیاررررر من بایه دختر هفت ساله افسردگی گرفتم نه خانوادم حمایتم میکنن نه جایی دارم برم.فقط دلم کبابه برابچم.

شماچندوقته متوجه شدی؟

دقیقا. همینو موندم ک هی میگه دوست دارم و چند روز کاری نمیکنه ولی بعدش دوباره شروع میشه. منم دیگ خس ...

شنیدن کی بودماننددیدن .وقتی میگه وعمل نمیکنه چه فایده 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق نگیر ولی بتر سونش از کجا میدونی طلاق بگیری گیر یه آدم بد اخلاق خیانت کار بچه ننه نیوفتی 

همین دلرحمیش کمکش میکنه 

به خدا یکیو میشناسم که بعد 12 سال مصرف هروئین ترک کرد الان حدود 10 ساله که ترک کرده 

پسر بزرگش تازه نامزد کرده 

امیدت به خدا باشه 

ببین با کی در تماسه

عزیزدلم میفهمم چه حس و حال بدیه و ادم احساس قربانی شدن میکنه.انشالا که خدا کمکت کنه اما تا وقتی که م ...

از همون اولش فهمیدم من.

همه کار کردم کمپ بردم خونه ترکش دادم.ولی بی فایده همه جوره پشتش بودم نذاشتم خانوادمم بفهمن.خانواده خودش بیخیالش شدن.

من دیگه نمیدونم چیکار کنم قشنگ گیج موندم ک جدا شم یا دوباره بجنگم هرچند که دیگه جونی واقعا واسم نمونده

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
طلاق نگیر ولی بتر سونش از کجا میدونی طلاق بگیری گیر یه آدم بد اخلاق خیانت کار بچه ننه نیوفتی  ...

خودش وکالت طلاق داده بهم بازم نمیترسه همش میگم شاید خودشم میدونه نمیتونه

منم تو دوران عقد فهمیدم که شوهرم چند بار دیدن تریاک کشیده مردم داغون شدم یه دختر ۱۸ ساله که کل فامیل ...

قربون امام رضا برم که هرسال خودش مبطلبه و میریم ولی نمیدونم چه طلسمی افتاده تو زندگی من که ولم نمیکنه.

الان شربت متادون گرفته اصلا نمیدونم چیکار کنم‌...

اگ وقتمو دوباره الکی بذارم و برگردم حسرت بخورم میمیرم‌

از همون اولش فهمیدم من. همه کار کردم کمپ بردم خونه ترکش دادم.ولی بی فایده همه جوره پشتش بودم نذاشتم ...

یک باردیگه فرصت بده به همسرت.چون بقیه اخلاقیات همسرتون میگی خوبه 

نمیخام ناامیدت کنم اما ازصد درصد ده درصد واقعا ترک میکنن اکثرا لغزش دارن. منم  ده بار کلینیک بردمش ولی خیلی قدرنشناسه الان هرچی پول داره ونداره خرج اون کوفتی میکنی 

اینم بگم اولین باره دارم واسه کسی ت اینو تعریف میکنم

الهی که هبچوقت دیگه سمتش نره و خوشبخت باشی همیشه

یک باردیگه فرصت بده به همسرت.چون بقیه اخلاقیات همسرتون میگی خوبه  نمیخام ناامیدت کنم اما ازصد ...

من شش ساله فقط دارم فرصت میدم.

امشب بهش جدی گفتم سالم نیایی میرما بازم دیدم قیافش افتضاح اومد.نمیدونم چیکار کنم خسته ام خسته ی خسته