2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 67 پست

وضعیت مالیش چطوره ؟سرکارمیره؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه دوستاشو همینا خونه خراب کنن دیگه انشالله ب حق امام زمان مشکلت حل میشه گلم بشین باهاش ...

شش ساله دارم همه اینکارارو میکنم.

ولی بی فایده.موقعش که میرسه همه چیو خراب میکنه.

میگن تا خودش نخواد نمیشه کاری کرد

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
معلوم نبس که.میگه بخدا دست خودم نیس.بعد که میفهمه فهمیدم یه ساعت میشینه گریه میکنه .ولی واقعا نمیدون ...

اخه نمیشه که 

تا وقتی نفهمین علت برگشتش چیه هی برمیگرده 

صدبار ترک کنه صد یکبار برمیگرده 

معلوم نبس که.میگه بخدا دست خودم نیس.بعد که میفهمه فهمیدم یه ساعت میشینه گریه میکنه .ولی واقعا نمیدون ...

ببین اسی همین کانالی که بهت معرفی کردم خیلی کمکت میکنه بهت یاد میده که چطوری تو این شرایط رو خودت کار کنی که داغون نشی منم همسن تو هستم ودقیقا شرایط تو رو داشتم

خیلی سخته اینجوری توام ذره ذره آب میشی ایشون حتی حاضرنیستن  بخاطرشماوزندگیتون ترک کنن اگه مهم بودواسش یکم به خودش سختی میدادیعنی اینقدرنگرانی وناراحتیه تورومیبینه اون چرادلش بحال تونمیسوزه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
سلام دوست عزیزم منم گرفتار همین موضوعم وکاملا درکت میکنم.بااین تفاوت که شوهرمن نه سرکار میره نه اخلا ...

خیلی بده.

چرا اخه فقط میگم خدایا چرا منو داری اینجوری امتحانم میکنی.من وکالت طلاقم دارم

سلام دوست عزیزم منم گرفتار همین موضوعم وکاملا درکت میکنم.بااین تفاوت که شوهرمن نه سرکار میره نه اخلا ...

عزیزم این کانالی که به اسی معرفی کردم مال خانواده معتاداست خیلی عالیه اگه دوست داشتی یه سری بهش بزن

خیلی سخته اینجوری توام ذره ذره آب میشی ایشون حتی حاضرنیستن  بخاطرشماوزندگیتون ترک کنن اگه مهم ب ...

دقیقا.

همینو موندم ک هی میگه دوست دارم و چند روز کاری نمیکنه ولی بعدش دوباره شروع میشه.

منم دیگ خسته شدم از همه چی زندگیم زدم درست شه ولی بی فایده