2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 67 پست
یک باردیگه فرصت بده به همسرت.چون بقیه اخلاقیات همسرتون میگی خوبه  نمیخام ناامیدت کنم اما ازصد ...

شوهر منم اعتیاد داشت کارنمیرفت خیلی اذیتم میکرد ولی الان خداروشکر همه چیز خوب شده اگه خدابخواد همه چیز درست میشه فقط ازخودش بخواه بگو لذت موادکشیدنو ازسرش بیرون کن چندروز دیگه شب قدره عزیزم حتما تو این شبا از خودش خیلی کمک بخواه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون امام رضا برم که هرسال خودش مبطلبه و میریم ولی نمیدونم چه طلسمی افتاده تو زندگی من که ولم نمیکن ...

دختر شربت متادون عالیه فقط بعد یه هفته مقدارش کم کن ببین نصف به نصف آب قاطی کن بعد یه هفته آبشو یکم بیشتر کن و... 

برادر شوهر دوستم اینجوری ترک کرد بابا اون بچه دارم نمیشد 5 ساله ترک کرده یه دختر خوشگل 2 ساله داره الان خونه میسازن 

من مطمئنم موفق میشی 

میشه بگید چه کانالیه من خیلی نیازدارم

ببین این کانال واقعا عالیه به خانواده معتادا یاد میده که چطوری تمرکزشون رو روی خودشون بذارن وچکارکنن که افسردگی نگیرن وحالشون بد نباشه من وقتی ویسا رو گوش دادم تازه متوجه شدم چه روزایی که خودمو اذیت کردم چقدر حرص خوردم چقدر جوونیمو نابودکردم اونروزا واقعا به درک این نرسیده بودم که همه چیز دست خودشهخدا میگه ما انسان رو در رنج آفریدیم تا برای دنیایی بهترآماده بشه اینو بدون اگه مشکلی توزندگی پیش میاد واسه اینه که یه درسی ازش بگیریم تا اون درسو یاد نگرفتیم مشکله نمیره من اون روزا خیلی درد کشیدم ولی حالاکه فهم خیلی چیزا روپیداکردم تازه میفهمم که چقدربه خودم آسیب زدم

بچه هااااا هستین؟؟؟؟

من هنوز بلاتکلیف موندم.

امروز دوباره کار خودشو کرده اومده خونه مامانم.

خسته ام چیکار کنم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲