2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و طلاق

1366 بازدید | 67 پست

سلام دوستان.

من شوهرم از سال ۹۵ اعتیاد داره هی ترک کرده و رفته سمتش.

حتی یبار باردارم شدم ولی سقط شد.

الان دوباره میکشه و همش قول ترک میده و ترک میونه ولی چند وقت بعد دوباره میره سمتش.وکالت طلاقم بهم داده.خیلی زیاد مهربونه تا حالا از گل نازکتر بهم نگفته.خانوادمم نذاشتم بفهمن نگفتم بهشون.

ولی دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم عصبی شدم کمکم کنین اگه راهی میدونین دیگه واقعا به طلاق فکر میکنم تموم کنم انگار مواد پیروزه این جنگه

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

چند سالشه شوهرت خودت چند سالته گلم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلی مهربون بود ولی خب اذیتمم میکرد

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹