2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شده اما...😥

702 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

با اینکه بی بی چکم مثبت شده اما از نگرانی و دلشوره زیاد نمی تونم بابتش خیلی خوش حال باشم 😔

بارداری قبلیم توی ۲۸ هفته بخاطر سوراخ شدن کیسه آب زایمان کردم و از این بابت برای این بارداری هم خیلی نگرانم 

یه لحظه امید دارم و یه لحظه ناامیدم . من حتی کنجکاوی راجب جنسیتش رو هم نمی تونم داشته باشم مثل بقیه عزیزان 😔 فقط به این فکر می کنم من به ۳۸ هفته می تونم برسم یا نه

می تونم ازتون خواهش کنم برام دعا کنید بارداری معمولی داشته باشم و نی نیم رو سروقت ، سالم به دنیا بیارم 🧡 دوستان من به دعای دسته جمعی باور دارم ازتون میخوام در حقم دعا کنید ، اگر که روزه دار هستید ، الان نزدیک افطار هست لطفا این لطف رو در حقم بکنید 🙏

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم انشالله به حق صاحب این روز به سلامتی بغل کنی نی نی تو 🌹😘

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

عزیزم از ته قلب برات دعا میکنم بارداری سالم و‌راحتی داشته باشی و‌نی نی رو به سلامتی بغل بگیری

شماهم برای من دعا کن بارداریم اوکی باشه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

چه مدت بعد از سقط بارداری شدی؟طبیعی باردار شدی یا با دارو؟

نگران نباش انشالله ایندفعه بارداری سالم داشته باشی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

انشاالله که این بار نی نی رو به موقع بدنیا میاری قرار نیست یک اتفاق دوباره تکرار بشه خدا رو شکر کن و برای سلامتی نی نی همیشه از خدا کمک بخواه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

یچی بگم 

من بعد از پنج سال انتظار بچه دار شدم از بس باورمدنمیشد و خیال بد کردم تو ۲۱هفته کیسه اب سوراخ شد همش به این فکر کردم که نکنه کیشه ابم پاره بشه و استرس اخرم به سرم اومد

میخام بگم به چیزای خوب فقط فکر کن تا جذب کنی مدام تکرار کن بچم سالم و سلامت در موعد درست به دنیا میاد و خست خوب باشه توکل کن به خدا اونی کع داده نگهش میداره اگه افکار منفی خودت بذاره

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
الهی سروقت بدنیا بیاد سالمو صالح باشه جنسیت دلخواه باشه خوشگلو باهوشو تپلی ام باشه😍🤲 بسپارش او ...

ممنونم ازت 🧡 از این دعا و حس خوبی که بهم دادی

عزیزم از ته قلب برات دعا میکنم بارداری سالم و‌راحتی داشته باشی و‌نی نی رو به سلامتی بغل بگیری شماهم ...

ممنونم دوست عزیز 🧡 

ان شالله هم من و هم شما نی نی مون رو به راحتی بغل بگیریم 

تیکرهامون هم مثل همه 😍