2777
2789

سلام دوستای عزیز، همسر من آزواسپرمه و احتمالا دلیلش اوریونیه که تو بچگی گرفته و دکتر ملیحه امیریان گفت  جنین اهدایی بگیریم اما همسرم قبول نمیکنه،

بین شما  کسی هست که مساله تون مثل ما بوده و نتیجه گرفته باشه اگه آره کدوم مرکز و پیش کدوم دکتر؟ و یک سوال دیگه من خودم مشکلی ندارم  و از عکس داخلی و معاینه وقت و بی وقت براتون دکتری که شما پیشش رفتید  هم اینجورین که هرکی میره پیششون و معاینه کنن و بفرستن عکس؟ پیش کدوم دکتر بریم بهتره

لطفا راهنماییم کنید، خدا خیرتون بده و به خواسته های قلبیتون برسید تو این ماه مبارک به امید خدا

ببین ژل رویال و خرنوب بهترین چیز هستن برای تولید اسپرم و درمانش.اگه از من میشنوی حتما ی دوره سه ماهه ژل رویال و خرنوب بخورید

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما رو داشتم البته برا بچه دوم 

یه خانم افغانستانی یه معجون یادم داد همسرم چهل روز خورد آزمایشاش از این رو به اون رو شد 

الان باردارم البته با آی وی اف 

خودمم مشکل داشتم 

اگه اسپرمای شوهرتون ضعیفه یه نسخه دارم براش  خواستی بگم  طب اسلامیه

میشه بگی؟؟؟منم ی بارسقط داشتم چی بدم ب شوهرم خیلی استرس دارم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

گلم تو اینستا یه پیجی هست من تو نی نی سایت به خیلیا توصیه کردم.یه خانومه هست.. تو هایلایتش رضایتهاش هست.. اتفاقا چند روز پیش یکی مشکلش مثل شما بود میگفت با 5 ماه رژیم و دارو گیاهی بارداره... اگه خواستی بگو عکس پیجشو بدم خودت ازش بپرس. 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
ببین ژل رویال و خرنوب بهترین چیز هستن برای تولید اسپرم و درمانش.اگه از من میشنوی حتما ی دوره سه ماهه ...

این ژل رویال چیه که برای هرچیزی تجویز میشه؟! البته من از دهن مردم مرتب میشنوم نه دکتر.

این ژل رویال چیه که برای هرچیزی تجویز میشه؟! البته من از دهن مردم مرتب میشنوم نه دکتر.

ژل رویال غذای ملکه زنبور هاست و خیلی مقویه برای باروری.حتی صادر میشه.

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
اگه اسپرمای شوهرتون ضعیفه یه نسخه دارم براش  خواستی بگم  طب اسلامیه

نسخه طب اسلامی برای شوهرای ضعیف

پیاز قرمز سرخ کنید با روغن زیتون و تخم مرغ رسمی بشکنید روش 

مدتی از این بخوره 

انشاالله جواب میده