2777
2789

مثلا طرف بگه قصدم ازدواجه و باخوانوادم حرف زدم فقط خونه رو اوکی کنم فعلا باهام باشیم  قبول میکنید؟ من بهم گفت فقط بهم فرصت بده ب زودی مامانمو میفرسم حتی یه بار گفت شماره مادرتو بده با مادرم حرف بزنه یا بش گفتم ب خواهر بزرگم بگم ولی دلم محکم نیست گفت بگو و فلان ولی واقعن دلم محکم نیست و نمیتونم اطمینان کنم حس میکنم دورغ میگه

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال حدودی دوست بودم

خیلیه 

من حتی نمیتونم برم بیرون ببینمش حتی از عکس و تصویری محرومش کردم اما حرفی نمیزنه

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
من یسال و خوردع ای باهاشم گفت صبر کن جمو جور شم طلا بگیرم پول جم کنم رو حرفشم موند یماه دیگع نامزدیم ...

خوشبخت بشی عزیزم ولی این از نظر مالی وقت نمیخاد همه چیزش محیاست نظرت

تجربه شخصی: یک سال تا با معاشرت بیشتر به شناخت بیشتری از طرف مقابل برسید و همینطور نیاز هست که در این مدت تا حدودی خانواده ها هم با هم آشنا بشن و از همدیگه حداقل اطلاعاتی داشته باشند تا کار به خواستگاری و نامزدی برسه

تجربه شخصی: یک سال تا با معاشرت بیشتر به شناخت بیشتری از طرف مقابل برسید و همینطور نیاز هست که در ای ...

اخه من حتی سرکوچع هم نمیرم چ برسه بشناسمش فقط چت میکنیم چون شرایط دوستیو ندارم خودشم میگه ب خانوادم گفتم اما گفتن خونه بگیر بعد برات پاپیش میزاریم

اخه من حتی سرکوچع هم نمیرم چ برسه بشناسمش فقط چت میکنیم چون شرایط دوستیو ندارم خودشم میگه ب خانوادم ...

راستش من خیلی با این نحوه ارتباط موافق نیستم. وقتی نمی تونید ایشون رو ببینید و باید منتظر آدمی باشید که جز چت کردن شناخت دیگری ازشون ندارید بهتر هست یا بیاد خواستگاری که بتونید رابطه رو درست ادامه بدید یا دیگه این وابستگی فکری رو تمام کنید

راستش من خیلی با این نحوه ارتباط موافق نیستم. وقتی نمی تونید ایشون رو ببینید و باید منتظر آدمی باشید ...

منم همینو بش گفتم گفت بزار خونه رو اوکی کنم میام