2777
2789
عنوان

قانون جذب و فراسوی جذب

524 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبم عالی باشید💓

دوست دارم که این حس خوبمو انتقال بدم و علی رغم کلی پیامهای منفی که در نی نی سایت میبینم اما بگم که این زندگی واقعا زیباست و خوشحالم که تو مسیر عشق و نورم خوشحالم برای این عصر آکواریوس و آگاهی وبیداری جمعی😊🤗💜

خداروشکــر میکنم که یادگیری تله پاتی خواسته هامو دارم جذب میکنم و هرروز نتایج بهتری دارم و حتی درمانگر واقعی خودم شدم.  من نیاز به هیچ قرص ودارویی ندارم با قدرتی که درون همگی ماعست میتونیم خودمونو شفا بدیم💕🌺💕😍از خدا میخوام همگی شما دوستان خوبم به روزی به این مسیر دعوت شید روی خودتون کار کنید فقد وپیشنهاد میدم از رازو افشاهای رازخلقت شروع کنید🌺

سلام دوست عزیزم دقیقا همینطوره خیلی خوشحالم افرادیو میبینم که تو این مسیرن و باهم همراهیم منم تو نی نی سایت فقط تاپیک قانون جذب میزنم و تو همچین تاپیکایی شرکت میکنم و از حال خوبم میگم و گاها راه هایی که میتونم به کاربری کمک کنم رو بیان میکنم تا بتونم کارمای مثبت بسازم و از طرفی حال خودم خیلی خوب میشه شمارو تو تاپیکی که زده بودم پیدا کردم که شماهم از افشاها و لایوها و پادکستهای رایگان و دوره های آقای امیر همتی استفاده میکنی و نتایج عالی گرفتی خیلی خوشحالم باهاتون آشنا شدم من حتی اینجاهم افراد هم مدارمو جذب میکنم😍❤️امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه و جذبای فوق العاده و رگباری داشته باشین😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم اینارو تجربه کردم عزیزم خیلی کم پیش میاد که مریض شم وقتاییم که مریض میشم بدون قرص و دارو و دکتر خودشفادهی میکنم تو دو سه روز خوب میشم سردرد و اینام که به نیم ساعت نمیکشه خوب میشه🥳

بله کاملا درسته واقعا بی نظیره من از وقتی که با این دوره اشنا شدم و کتاب فراسو زندگیم از این رو به اون رو شده و نگاهم تغییر پیدا کرد و خیلی معجزه دیدم خیلیا هم خودشفا دهی کرده بودن واقعا داشتن این دوره فصل جدیدی از زندگیمون رو تغییر میده 

چقدر ادما ثروتشون زیاد شد چقدر روابط عاطفیشون خوب شد چقدر عشقشون برگشت واقعا هر کسی این دوره رو نداشته باشه واقعا خودش ضرر کرده چون زندگی خیلیا رو نجات داده و اینکه امکان پرداخت قسطی داره و سخت نمی گیرن خیلی حوبه با هر توان مالی میشه تهیه اش کرد خدا رو شکر بابت این همه اگاهی بابت این همه محبت خداوند 

بله کاملا درسته واقعا بی نظیره من از وقتی که با این دوره اشنا شدم و کتاب فراسو زندگیم از این رو به ا ...

الهــی شکر دوست خوبم خوشحالم که شمام دراین مسیرید و یه دوست هم فرکانس😍بله واقعا بینظیره اگاهی های این کتاب و فقد کسی که خونده درک میکنه

باشه یه باراینجایادم دادن ۵روزاول ۵۵بار۷روز۷۷بارو۹روز۹۹بارنوشتم هیچ اتفاقی نیافتاد

نه عزیزم اینی که میگم کاملا متفاوته گوش بده متوجه میشی ربطی به تعداد نوشتن و ... نداره میگه چطور باید خواستتو مطرح کنی و راجع بهش بنویسی و بعد گام های بعدی

الهــی شکر دوست خوبم خوشحالم که شمام دراین مسیرید و یه دوست هم فرکانس😍بله واقعا بینظیره اگاهی های ا ...

دقیقا باید بخونی اون چند بار تا بفهمی چقدر آگاهی های ناب داخلشه

تمریناشوچطوری بنویسیم مثلا میخوام خواهرم ازدواج کنه که خواستگارجذب بشه

سلام دوست خوبم عالی باشید اول از هرچیز پیشنهاد میدم کهلایوها و افشاهای رازخلقت را گوش بدید گوش افشای هفتم که نحوه تله پاتی هست و افشای جذب عشق

کامل گفته شده برای جذب یک فرد باید چیکار کنید.

میتونید به این شماره پیام بدید داخل تلگرام  یا واتساپ بیشترراهنمایی بشید.

09120643892

سلام دوست خوبم عالی باشید اول از هرچیز پیشنهاد میدم کهلایوها و افشاهای رازخلقت را گوش بدید گوش افشای ...

باشه الان کتاب معجزه شکرگذاری رودانلودکردم دارم میخونم تمریناشویادبگیرم ببنبم ۲۸روزمیتونم انجامش بدم

باشه الان کتاب معجزه شکرگذاری رودانلودکردم دارم میخونم تمریناشویادبگیرم ببنبم ۲۸روزمیتونم انجامش بدم

شکرگزاری که کلا روتین زندگیمون باید باشه اما این کتاب بهتون خیلی کمک میکنه   و رشدتون سریعتر میشه