مامانم ی جوریه که همه حرفاشو به شوخی میزنه ولی همین حرف ها دل آدمو میشکونه!!یه چند بار هم مادرشوهرم بامن بد رفتاری کرده بود مامانم منتظر بود ی روز تو مهمونی یا ی جای خاصی تلافی کنه و عوض منو سرش در آره
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتار مادرشوهرت باهات خوب نبوده رفتار مادرت هم خوب نبوده ولی با اینجور ادما باید مثل خودسون رفتا ...
مامانم دیشب به معنای واقعی با خاک یکسانش کرد!!مادرشوهرم گفت من نمیدونم شوهرم با کدوم درجه نظامی بازنشست شده مامانم گفت رو لباسش مینویسه دیگه!حتما تو عمرت ی بار هم لباساشو اتو نکردی و بعد میخندید😐من خودم هی ب مامانم میگفتم بسه دیگه خجالت میکشیدم
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
عزیزم بنظرم بهتره خودت جواب مادرشوهرتو بدی تا اینکه مادرت بخواد تلافی کنه و بعدها همسرت تازه از رفتار مادرت بخواد شاکی بشه.منظورم اینه مشکلات خودتو خودت حل کن نزار خاتوادت واست حل کنن.....و اینکه نیاز نیست به مادرت مشکلاتتو یاحتی دلخوری هایی که از خانواده همسرت داری بگی.این یه سیاست خانومانه است که اگر بتونی داشته باشی جلوی خیلی کدورتها گرفته میشه