2777
2789
عنوان

دیشب مادرم با مادرشوهرم خیلی بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 47 پست
خودتون عروس دارین؟مامانت چه مادر شوهری شود🥴

نه فعلا نداریم دوتا داداش دارم که یکیش معلمه یکیشم کوچیکه 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار مادرشوهرت باهات خوب نبوده

رفتار مادرت هم خوب نبوده ولی با اینجور ادما باید مثل خودسون رفتار کرد که مادرت هم اینکارو کرده

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
منم دلم سوخت 🥲 هی میگفت نه اینجوری نیستم مامانم میگف الکی نگو پدر شوهرمم میگف خب راسمیگه دیگه بعدم ...

مامانت ازوناست بمردم نون میده بعدازدماغشون میکشه بیرون 

منم خالم کپی مامان توست رابطموباش خیلی کم کردم 

رفتارش باشماچطوره؟شمارواذیت نمیکنه؟؟

رفتار مادرشوهرت باهات خوب نبوده رفتار مادرت هم خوب نبوده ولی با اینجور ادما باید مثل خودسون رفتا ...

مامانم دیشب به معنای واقعی با خاک یکسانش کرد!!مادرشوهرم گفت من نمیدونم شوهرم با کدوم درجه نظامی بازنشست شده مامانم گفت رو لباسش مینویسه دیگه!حتما تو عمرت ی بار هم لباساشو اتو نکردی و بعد میخندید😐من خودم هی ب مامانم میگفتم بسه دیگه خجالت میکشیدم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
مامانت ازوناست بمردم نون میده بعدازدماغشون میکشه بیرون  منم خالم کپی مامان توست رابطموباش خیلی ...

نه اتفاقا مامانم خیلی مهمون نوازه !!از قصد با مادرشوهرم اینجوری رفتار کرد چون دلش ازش پر بود 

مامانم دیشب به معنای واقعی با خاک یکسانش کرد!!مادرشوهرم گفت من نمیدونم شوهرم با کدوم درجه نظامی بازن ...

بهتر بود یه وقت دیگه تلافی میکرد نه وقتی که مهمونش بود

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

عزیزم بنظرم بهتره خودت جواب مادرشوهرتو بدی تا اینکه مادرت بخواد تلافی کنه و بعدها همسرت تازه از رفتار مادرت بخواد شاکی بشه.منظورم اینه مشکلات خودتو خودت حل کن نزار خاتوادت واست حل کنن.....و اینکه نیاز نیست به مادرت مشکلاتتو یاحتی دلخوری هایی که از خانواده همسرت داری بگی.این یه سیاست خانومانه است که اگر بتونی داشته باشی جلوی خیلی کدورتها گرفته میشه

یه روز خوب میاد