2777
2789
عنوان

دیشب مادرم با مادرشوهرم خیلی بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اولین بار برای ی مادرشوهر ولم سوخت🥲

منم دلم سوخت 🥲 هی میگفت نه اینجوری نیستم مامانم میگف الکی نگو پدر شوهرمم میگف خب راسمیگه دیگه بعدم دوتایی میخندیدن

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
نه چون پدر شوهرمم حرفای مامانمو تایید میکرد هیچی نتونس بگه فقط خجالت کشید شدید 

مادرت برای خودش یه پا مادرشوهره!!       

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

اسی من بعد انتقال نده حرفای مادرشوهرتو دعوا درس نکن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب قبلش مادرشوهرتون به شما چه حرفایی زده بود که در عوضش مامانت ابنطوری از خجالتشون دراومد

مادرشوهرم خیلی دلمو شکسته بود هی میگف برا پسرم باید یکی دیگه رو میگرفتم و ی بار هم ب زور میخواست یکی از انگشتر هامو بفروشه و کلی هم ازم پول بگیرن تا برن یه سرویس برام بخرن 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
نه چون پدر شوهرمم حرفای مامانمو تایید میکرد هیچی نتونس بگه فقط خجالت کشید شدید 

یه کم توهین آمیز بود مامانت باید با سیاست جوابش و میداد

مثلا مادرشوهر من نشسته بود میگفت آره شوهرم که مرد منم فردا میمیرم اینا میشینن با کیف و خوشی میراث میخورن(پدر مادر شوهرم دو سال پیش فوت کرد به مادرشوهرم نزدیک ۶۰۰ تومن ارث رسید) بعد مامانم گفت حاج خانم اینجوری نگید آدم فک میکنه شمام حاج آقا به رحمت خدا رفتنی اینکار و کردین دیگه مادرشوهرم سکوت مطلقققق

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
مادرشوهرم خیلی دلمو شکسته بود هی میگف برا پسرم باید یکی دیگه رو میگرفتم و ی بار هم ب زور میخواست یکی ...

پس مادرت خوب کرد، تو هم کارت نباشه 

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

خب وقتی اینطور قراره بی احترامی شه ،چه اصراریه به مهمانی دادن ورفت وامد  مهمان رو یا نباید دعو ...

به زور میگفتن چراافطاری دعوتمون نکردین؟؟مامانمم دعوتشون کرد 

دم مامانت گرم ،

مادرشوهرم زن یکی از پولداری شهره ،۴۰ یال ازدواج کرده دنیا دنیا مسافرت رفته طلا خریده 

هر وقت میشنه شروع میکنه به کلاس گذاشتن که اره پدرم تو روستا گوسفند فروخته بود برام طلاخرید اورده بخدا احترامشو نگه میدارم وگرنه ادم کلی خرف داره برای گفتن 

دم مامانت گرم 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده