2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان قبل از زایمان

1182 بازدید | 19 پست

سلام کسی بوده سه ماه زودتر از مرخصی زایمانش استفاده کرده باشه اگر که استفاده کردین میشه شرایطشو دقیق توضیح بدین 

من میخوام از مرخصی زایمانم استفاده کنم نه استعلاجی 

ممنون

خدا همیشه هر کجا با من بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بیمه باید تایید بکنه 

اره فقط اینکه خیلی طول میکشه تایید کنه تا زمان تایید کارفرما باید بیمه منو رد کنه؟اگه رد کنه تاریخ استراحتی که دکتر داده نقض میشه

با کارفرمات صحبت کن ترک کار بکنی ولی بیمه اتو رد کنه( حق بیمه ات رو کامل خودت بده که سال جدید میشه حدود1680) . مرخصی زایمانتم ک شروع شد دیگه کارکرد بیمه ات رو 0 میزنه خرجی برای کارفرمات نداره

با کارفرمات صحبت کن ترک کار بکنی ولی بیمه اتو رد کنه( حق بیمه ات رو کامل خودت بده که سال جدید میشه ح ...

اره کارفرمام مشکلی نداره میگه میخوای برو خونه بیمه رو برات رد میکنم پولشو میدم من دیگه ولی گفتم اگر بشه سه ماه قبل زایمان مرخصیم بگیرم که دیگه بیمه رو پرداخت نکنم 

بله مگر اینکه دستور پزشک باشه اونم از کل مرخصی زایمانت کم میکنه

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی آره منم میخوام کم کنه چون بعدش میخوام از بیمه بیکاری و استفاده کنم و دیگه سرکار نرم 

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی آره منم میخوام کم کنه چون بعدش میخوام از بیمه بیکاری و استفاده ...

دختر خب چ کاریه به کارفرمات بگو تا موعد مرخصی زایمانت بیمه اتو رد کنه ( تو این مدت شما سرکار نمیری) بعدشم که مرخصیت شروع میشه و بعدشم برو بیمه بیکاری

3 ماهم تو مدت بیمه بیکاریت تاثیر میزاره

دختر خب چ کاریه به کارفرمات بگو تا موعد مرخصی زایمانت بیمه اتو رد کنه ( تو این مدت شما سرکار نمیری) ...

اره امروز با کارفرمام صحبت میکنم البته بنده خدا قبول میکنه بازم خیلی ممنون از لطفت انشالله سلامت باشی گلم