2777
2789
عنوان

نرمی حنجره_خرخر کردن نوزاد

2584 بازدید | 14 پست

سلام دخترم ۵ ماهشه از دوهفته اول تولد خرخر میکرد که دکترش گفت نرمی حنجره داره کیا بچشون نرمی حنجره داشت کی خوب شدن؟ کار خاصی کردین؟ با کام گیری ارتباطی داره؟یعنی کام برداشتن خوبش میکنه؟

سلام،حساسیت به پروتئین گاوی داره،مهمترین علامت حساسیت خرخر سینه هست خس خس کردن که ادم فک میکنه سرماخورده

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
سلام،حساسیت به پروتئین گاوی داره،مهمترین علامت حساسیت خرخر سینه هست خس خس کردن که اوم فک میکنه سرماخ ...

سلام ممنون عزیزم بله لبینیات و گوشت خوردنی بدتر میشه ولی رعایت میکنم چیزی نمیخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون عزیزم بله لبینیات و گوشت خوردنی بدتر میشه ولی رعایت میکنم چیزی نمیخورم

میدونستی به خاطر حساسیت خر خر میکنه؟ کلا چیزایی که حساسیت رو زیاد میکنه نخور تا خوب بشه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
میدونستی به خاطر حساسیت خر خر میکنه؟ کلا چیزایی که حساسیت رو زیاد میکنه نخور تا خوب بشه

بله حنجرش کامل نیست هنوز نرمه این چیزایی رو که گفتمم خوردنی خرخر زیاد تر میشه منم نمیخورم

به خاطر آلرژی اینجور شدن چرا پیگیر نبودی می دونی آلرژی اگه درمان نشه ممکنه حتی آسم هم بگیره تو آینده ...

دکترش هر ماه ویزیت میکنه گفتن نرمی حنجره داره کاری خاصی نباید بکنی خودش بزرگ‌شه درست میشخ سوال من اینکه کسایی که این مشکلو داشتن چیکار کردن چون قدیمیا میگن کام گیری درستش میکنه

سلام عزیزم خوبی بچه ت بهتره؟ برا بچه منم دیروز این تشخیص رو دادن شش ماهشه میشه یکم بران توضیح ب ...

هیچی عزیزم‌نگران نباش بزرگ شه خوب میشه دختر من نزدیک دوساله خوب شده سرما خوردنی خر خر میکنه گاهی وقتا

نگران نباش مشکل خاصی نیست دیگ الانم هوا داره گرم میشه خودت متوجه میشی صدای خر خرش کم شده 

سلام عزیزم ببخشید بجه شما نرمی حنجرش خوب شد؟من دخترم ۲ماهشه نرمی حنجره داره خیلی ناراحتم حیلی صدامیده تنفسش و تو شیر خوردن اذیته😥

سلام عزیزم ببخشید بجه شما نرمی حنجرش خوب شد؟من دخترم ۲ماهشه نرمی حنجره داره خیلی ناراحتم حیلی صدامید ...

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم بله شکر خدا خوب شده تقریبا یه ده درصد. مونده اونم تو حالت عادی چیزی نیست یکمی که سرما میخوره گلوش صدا میده