2777
2789

دیگه خسته شدم انقد ک بقیه مسخرم کردن و کوبیدن صورتم بگین چی بخورم صورتم یکم تپل شه هرچیم استفاده کردم فایده نداشت 

هرروز ناشتا ژله خوردم،معجون بوعلی سینا،ی چندتاهم قرص خوردم برا چاقی بود اسماشون یادم نی،پودرگین آپ قرص گین آپ،هیییچ کدوم تاثیرنداش ماه دیگه هم ی عروسی خیلی مهم باید برم بگین چی بخوورممم

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر بتونی هرروز پای مرغ درست کنی و خودش وآبش(انقدر پخته بشه که آبش بشه ۱لیوان)رو بخوری سریع صورتت پر میشه

پ.ن: اگر کیست داری این کارو نکن چون کیست رو زیاد میکنه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اگر بتونی هرروز پای مرغ درست کنی و خودش وآبش(انقدر پخته بشه که آبش بشه ۱لیوان)رو بخوری سریع صورتت پر ...

آره کیست دارم اصلا شانس ندارم خواهر خسته شدم انقد ک خودمو تو اینه نگاکردم واقعا لاغرشدم🥲

سیب زمین تخم مرغ ابپز

هرروز نمیشه ک آدم بخوره دل ومیزنه

ولی تا بخوای شیرینی جات و حلوا اونم با روغن محلی درست کردم خوردم هییبچ تاثیری نداره لعنتی

هرروز نمیشه ک آدم بخوره دل ومیزنهولی تا بخوای شیرینی جات و حلوا اونم با روغن محلی درست کردم خوردم هی ...

من هرروز میخوردم ولی انقدرگونه دراورده بودم که همه فکر میکردن تزریق شکم و پهلو درنیاوردم فقط صورت 

من هرروز میخوردم ولی انقدرگونه دراورده بودم که همه فکر میکردن تزریق شکم و پهلو درنیاوردم فقط صورت

چجور بخوریم ک دل ونزنه؟منظورم اینه خالی خالی میخوردی یاسسی چیزی اضافه میکردی بهش؟