2777
2789

استوری یکی مخاطبا تازه شمارش از طرف یکی دیگ سیو کردم فروشندس فک کنم استوری ک دیدم ازش 😂😂😂

این بنظرتون پیتزا یا نون سیب زمینی 😂

مردم دیونه شدن خب بگو یه پیتزا خوب درست کن بخور ک سه روز نون سیب زمینی ب جا پیتزا نخوریی

همسایمون وضع مالیشون عالیه در حدی که میرن چین جنس میخرن برای مغازشون...بچهاش جز سیب زمینی سرخ کرده عملا لب به چیز دیگه نمیزدن و پیتزاهاشون هم همینشکلی بود...احتمالا اینا هم بد غذا هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایمون وضع مالیشون عالیه در حدی که میرن چین جنس میخرن برای مغازشون...بچهاش جز سیب زمینی سرخ کرده ع ...

اخه پیتزا ب این خوشمزگی پیتزا سبزیجات بخورن خب چرا استوری کرده اصلا 🫣

اخه پیتزا ب این خوشمزگی پیتزا سبزیجات بخورن خب چرا استوری کرده اصلا 🫣

قارچ و فلفل دلمه هم نمیخورن...استوری کردن دیگه تصمیم خودشونه ما بهتره زیاد خودمون درگیر جزئیات زندگی بقیه نکنیم

هیچوقت فلسفه اینکه غذایی که طرف میخوره رو استوری میکنه نفهیدم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خدا شفاش بده فقط

اره واقعا خب اگرم نداره بگو چرا استوری کردی دلم‌میخواد یه چیزی بهش بگم 

یکی شمارشو استوری کرده واسه لباساش حالا هی میگم عکس بده از این سایز میگ اون مدلی همونه میگم عکس ندادی بدونم چی داری اصلا

همسایمون وضع مالیشون عالیه در حدی که میرن چین جنس میخرن برای مغازشون...بچهاش جز سیب زمینی سرخ کرده ع ...

بچه هاش رشدشون خوبه؟

نمیدونی با چی میخورن همون سیب زمینی سرخی رو؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

قارچ و فلفل دلمه هم نمیخورن...استوری کردن دیگه تصمیم خودشونه ما بهتره زیاد خودمون درگیر جزئیات زندگی ...

عجیب بود واسم و یکم‌خنده دار حداقل یه سس میزد زیرش