2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهر

1142 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها طاعات قبول باشه. من همسرم جلو بچه ها بهم بی احترامی میکنه. قبلا کمتر بود الان فحش میده و یک جورهایی براش عادیه. من کارمند هستم تو محیط کار خیلی بهم  احترام میزارن  تحمل این جو خیلی برام سخته. ولی خودم بدون پدر و مادر بزرگ شدم دلم نمیخواد بچه هام تجربه کنن. راهکاری دارید؟ برام دعا کنید

بهش بگن خب این حرفا رو

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بشینین محکم باهاش حرف بزنین بانو و بگین چقد اذیت میشین 

10 ساله سعی میکنم باهاش صحبت کنم. ولی بی فایده است یا بدتر میکنه یا اواز میخونه. اوایل عصبی میشدم حتی خودزنی میکردم ازم فیلم میگرفت و میگفت دیوونه ای. متاسفانه از لحاظ سواد هم پایین تر هست. جو خانوادگی پرتنشی داشتن

واکنش شما چیه؟ شما هم فحش میدید؟ 

با صدای معمولی و اروم بهش بگو منم بلدم بی حرمتی کنم اگه لازم میدونی و نیازه تا همینطوری بی احترامی کنم وقتی نمیگم فکر نکن بلد نیستم یا حق داری پس احترام خودتو جلو بچه ها حفظ کن دفعه بعد منم مستفیضت میکنم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واکنش شما چیه؟ شما هم فحش میدید؟  با صدای معمولی و اروم بهش بگو منم بلدم بی حرمتی کنم اگه لازم ...

هر دوش رو امتحان کردم دیگه احساس ناتوانی میکنم. سردرگم شدم 

متوجه شدم بانو،جسارتا مشاور چی نرفته ای ایشون 

نه نمیاد میگه مشکل از تویه. خودتو درست کنی همه چیز درست میشه. تو جمع رفتار فوق العاده ای داره شدیدا ریاکار هست. پدر و مادزش دقیقا این رفتار رو داشتن و بعد از 30 سال جدا شدن

هر دوش رو امتحان کردم دیگه احساس ناتوانی میکنم. سردرگم شدم 

الان خوندم خود زنی میکنی اخه دختر خوب ضعف نشون میدی بدتر میکنه، با بقیه چیزایی که خوندم احتمالا احساس حقارت میکنه با این کارا میخواد شما رو هم سطح خودش کنه متاسفم اینو میگم ولی تا نخواد بفهمه نمیشه کاریش کرد برات بی اهمیت باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه نمیاد میگه مشکل از تویه. خودتو درست کنی همه چیز درست میشه. تو جمع رفتار فوق العاده ای داره شدیدا ...

تو جمع کار میکنه و هدیه میخره برام باعث حسرت خیلی ها شده که کلا من خوشم نمیومد از اول. و اینقدر تو جمع ازش تعریف شده که باور کرده هیچ مشکلی نداره

الان خوندم خود زنی میکنی اخه دختر خوب ضعف نشون میدی بدتر میکنه، با بقیه چیزایی که خوندم احتمالا احسا ...

چند سال پیش اینکارو میکردم. اعصابم خیلی ضعیف شده بود الان گاهی جواب میدم و گاهی سکوت میکنم. از اینکه همیشه طلبکار هست و احساس پشیمونی و اشتباه نمیکنه ناراححتم

چند سال پیش اینکارو میکردم. اعصابم خیلی ضعیف شده بود الان گاهی جواب میدم و گاهی سکوت میکنم. از اینکه ...

برو مشاور راهکار بخواه ازشون این بنده خدا سخت مقاومت میکنه در برابر درک واقعیت