2777
2789

یه ماما که معمولا داروهای گیاهی تجویز میکنه گفت بهم که داروهای شیمیایی رو قطع کنی دوباره مشکل پیدا میکنی و به درد نمیخوره و دمان نمیشی مقطعی هست فقط 

اما با داروهای گیاهی و تغییر رژیم غذایی پیش بری بهتره 

وافعا تاثیر داره ؟؟ آخه بابت چیزای دیگه مثل لاغری و کیست و .... با داروهای گیاهی اصلا جواب نگرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یع دختره رو تو اینستا میشناسم فقط و فقط و فقط تاکیدش رو تغییر و اصلاح سبک زندگیه

کلا حرفش اینه که پلی کیستیک فقط با اصلاح سبک زندگی درست میشه پیجشو وایسا الان برات میزارم برو فالوش کن استوریا و هایلایتا و پستاشو بخون

کلی ادم بهش پیام میدن که جواب داده راهکاراش واسشون

واقعا چه خوب  سخت نبود براتون تا چه مدت انجام دادین؟ الان کاملا خوبین؟؟

از این راه

اول پرهیز

دوم پاکسازی

سوم نسخه

فقط توی نسخه به جای نوروزی و،  ب کمپلکس بگیرید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

از این راه اول پرهیز دوم پاکسازی سوم نسخه فقط توی نسخه به جای نوروزی و،  ب کمپلکس بگیرید ...

اگنه هم حوصله ی اونا رو نداری هر ماه، همیشه از روزی که بعد از اتمام پریودی غسل کردید تا هفت روز بعد هر روز ترکیب زیر رو بخورید. هر ماه این کار رو تکرر کنید مداوم. خودتون بعد یه مدت تغییرات رو میبینید

اینم دستور ترکیبی بارداری👇👇👇
پودر نخل نر
گلاب
روغن محلی
زعفرون

جوز هندی
سیاهدونه آسیاب شده رو فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.
با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.
دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه حتما