2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زندگی پس از زندگی چیه؟ خیلی فکرو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 106 پست
کاملا تحقیق میکنن ، هرکی از در وارد بشه و یه چیزی بگه که نمیبرن جلو دوربین

از کحا میخوان بفهمن طرف راست میگه یا دروغ؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نماز کلید همه ی خوب بودن هاست اگ نماز نباشه هیچکدوم به درد نمیخوره حتی تو یکی از برنامهاشون یکی می ...

ولی نماز بخونی اما بقیه رو ازار بدی غیبت کنی و... یذره هم اون نماز بدرد نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی منم میتونم یه داستان بسازم از خودم برم تو اون برنامه .همه میتونن اینکارو بکنن کاریم نداره

آقای موزون گفتن که مهمونا از یه فیل.تر رد میشن و حتما باید برای صحبتاشون شاهد داشته باشن

نظرم به شدت مثبته خدا خیر به سازندش بده حداقل منو به خودم آورد بیشتر مراقب اعمالم باشم 

منو ک بدجور ترسونده

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

من همیشه میگم خدایی که ما رو آفریده خودش میدونه چی واسه ما خوبه

دقیقا مثال ساده ش میشه سازنده وسایل که دستورالعمل استفاده یا نگهداریشو تو دفترچه راهنما مینویسن. این مثال خیلی ساده ست.

خدا چون ما رو آفریده میدونه چی واسمون خوبه. مثلا من نمیتونم بگم خدایا من نماز صبح نمیخونم عوضش ساعت ۱۱ صبح واست جای ۲ رکعت ۳۰ رکعت میخونم

خدا میگه نه. "تو همون تایمی که من گفتم" "همونجوری من بهت گفتم" باید نماز بخونی تا شامل اثرات مادی و معنوی و روحی از نماز بشی

شیطان هم زمانی که خدا بهش گفت بر انسان سجده کن شیطان به خدا گفت من از آتشم انسان از خاک . این کارو نمیکنم اما عوضش واست عبادتی میکنم که تو طول خلقتت بی نظیر بوده... خدا گفت از رحمت من به دوری!!

این مثال دقیقا در مورد آدمایی که دستورات خدا رو به مدل خودشون عوض میکنن هم صدق میکنه

خوبی و خیر رسوندن به دیگران و رعایت حق الناس سرجاش

نماز و روزه و ... هم سرجاش

هردو در کنار هم پیش خدا قبوله. نه نماز به تنهایی کافیه نه صرفا خوش اخلاقی بدون نماز و این چیزا قبوله

میشه بیشتر باز کنی؟؟ من خیلی دوست دارم به جواب برسم

ببین کل ماجرا برمیگرده ب تولید محتوایی برای اداره و کنترل افکار عمومی و محدود کردن فکر افراد و.....

نمیشه اینجا گفت ...قوانین سایت اجازه نمیده متاسفانه😏

آقای موزون گفتن که مهمونا از یه فیل.تر رد میشن و حتما باید برای صحبتاشون شاهد داشته باشن

اخه شاهد از کجا میخوان بیارن؟ مرگ و برگشتش واقعیه 

اما داستانای اینا باور کن ساختگیه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
میدونی منم میتونم یه داستان بسازم از خودم برم تو اون برنامه .همه میتونن اینکارو بکنن کاریم نداره

عزیزم ادم با حیثیت خودش بازی نمیکنه، ضمنا من خودم از کسائی هستم که بخاطر همین برنانه ادم خوبی شدم، اگر دروغ بود تاثیری نباید میذاشت 

ضمن اینکه تجربیات مشابه تجربات ادم ها دیر جاهای دیگه غیر از ایرانه 

به نظرم نبینید مردم نون ندارن بخورن اینا هم چرت و پرت میسازن برای مردم

اون که آره. ولی من چند باره اتفاقی میبینم و فکرند خیلی مشغول کرده. میگم نکنه واقعی باشه

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی