2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زندگی پس از زندگی چیه؟ خیلی فکرو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی منم میتونم یه داستان بسازم از خودم برم تو اون برنامه .همه میتونن اینکارو بکنن کاریم نداره

کاملا تحقیق میکنن ، هرکی از در وارد بشه و یه چیزی بگه که نمیبرن جلو دوربین

اینمه فکر کنی ینفر بابت تمام اون لحظاتی که خوبی کردی و دیده نشد یه جائی قراره ازت تشکر کنه، تشکری که واقعا مونگار باشه برات  این حس خوبی به آدم میده 

حس خوبیه که بدونی اونی که ناراحتت کرده قراره جائی بخاطر ناراحتی تو مواخذه بشه.. 

اینکه بدونی هرکی هرکی نیست کلا چیز خوبیه، من که خیلی خوشحالم

از پارسال تا امسال خیلی زندگیم عوض شده

عکس پروفایلت منو بیشتر برد به فکر ترسناکه😂

😂😂😂خودمم ترسناکم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

چیز جدیدی برای من نداره... من بر اساس روال تربیتی خانواده و مطالعات شخصی‌ام، میدونستم که تقریبا اونجا همین وضعی است که تجربه‌گران توضیح میدن... چیز جدیدی نیست...آیات و روایات به ظرافت همه رو بیان کرده بوده از قبل... این بزنامه فقط داره به زیان عامه و مورد قبول جامعه، باز تعریف میکنه همون مفاهیم رو.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من ب دنیای پس از مرگ معتقدم  اما داستانهای این شکلی و این برنامه کاملا دروغه و ی ایدیولوژی کثی ...

منم نمیتونم باور کنم 

کسی نمیتونه برگرده اگرم برگرده چیزی نباید یادش بیاد

این برنامه چبه ک همه جا حرفشه شبکه چند میاد؟ چ ساعتی؟ 

شبگه چهاره. ولی ساعتشو نمیدونم من هردفعه میزنم شبکه چهار داره پخش میشه میبینم

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی