2777
2789

حدودا مطمئن بودم ک تو دنیای بعدی خبری از دین و اینا نیست. ولی الان کل وجودم شده فکر و خیال.

من همش فکر میکردم همین که آدم خوبی باشی کافیه. 

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

نظرم به شدت مثبته خدا خیر به سازندش بده حداقل منو به خودم آورد بیشتر مراقب اعمالم باشم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔تفکر برانگیزه برنامه اش

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

نماز کلید همه ی خوب بودن هاست

اگ نماز نباشه هیچکدوم به درد نمیخوره

حتی تو یکی از برنامهاشون یکی میکف همه ی خوبی خایی ک کرده بودم داخل یک اتاق بود و کلید اونم نماز بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

ولی من امیدوار تر شدم دیگه به اون صورت از مرگ نمی‌ترسم با اینکه آدم خوبی هم نیستم

چیزی که بین همشون خیلی مشترک بود و بزرگترین عذاب رو هم داشت رعایت نکردن حق الناس بود، خیلی باید حواسمون رو جمع کنیم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

من برعکس بقیه 

وقتی این برنامه رو میبینم 

بیشتر مشتاق دیدن اون دنیا میشم 

در کل برنامه خوبیه 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
به نظرم نبینید مردم نون ندارن بخورن اینا هم چرت و پرت میسازن برای مردم

میدونی منم میتونم یه داستان بسازم از خودم برم تو اون برنامه .همه میتونن اینکارو بکنن کاریم نداره

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته