وای اگر اون شوهرم بشه که ، یه دنیا رو شیرینی میدم :)
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
ابـــادان تسلیت💔🖤 ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه یکی دیگه قر دادن:) صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
بعدش یه روز یه مراسمی بود رفته بودیم من دوباره دیدمش حالا بماند تو این چهار سال خیلی با خودم ور رفتم که اصلا نمیشه آخه از کجا تا کجا آخه میترسیدم زن بگیره اون موقع نمیدونم واقعا چی میشد با خودم میگفتم تا هیچی نشده از دلم بیرونش کنم آره مراسم بود رفته بودیم که دیدمش دوباره تو این چهار سال خیلی عو% شده بود من فکر کردم داداشش که بعد فهمیدم خودش بوده
بعد همونجا که دیدمش باز هرری دلم ریخت همونجا به خودم قول دادم که به یکی دیگه فکر کنم این شدنی نیست آخه اصلا هیچ ربطی به هم نداشتیم حالا کار خدا رو میبینی نگو اینو آورده بودن اونجا منو نشونش بدن 😂😂
بعد همونجا که دیدمش باز هرری دلم ریخت همونجا به خودم قول دادم که به یکی دیگه فکر کنم این شدنی نیست آ ...
چه قشنگ :))))))
کاش برای ما هم بسازه :)))))
بعدش من رفتم خوابگاه اومدم خونه همینجوری حرف میزدن گفتم فلانی هم زن گرفت من گفتم کی گفتن فلانی یعنی یکی از همکلاسیم میخاستن ببین من چی میگم وای یعنی واااای خدا نصیب نکنه نمیدونم واقعا اگه اینجوری شده بود شاید خودمو میکشمت حالا شاید بگین مگه پسره چی بوده یا چی داشته یا به چه دلیل آنقدر من ضعف میرفتم هیچی نمیتونم بگم فقط اونایی که تجربه ی عشق دارن میفهمن که معلوم نیست چیه فقط هس
بعدش هیچی این تموم شد چند وقت بعد بابام بهش گفت یه نفر اومده خاتگاریت من تاییدش میکنم چی میگی منم که دلشکسته گفتم حالا چه شکلیه بابا گفت فقط آدم خوبیه یه آدم کوتاه و کچل سیاه تازه چاقم هس 🤣