2777
2789
عنوان

طلاق با بچه 2 ساله

621 بازدید | 37 پست

شوهرم دوستم نداره، 8 ساله ازدواج کردیم و یه دختر 2 ساله دارم، خونه و درآمد دارم خانواده ام هم حمایتم میکنن برای جدایی اگر خودم بخوام

شوهرم دوستم نداره، به کوچکترین رفتارها گیر میده، مدام تحقیرم میکنه، باورتون نمیشه حتی به اینک دمپایی دستشویی رو کدوم طرفی درمیارم هم گیر میده، چرا اینطوری راه میدی قدم هات صدا میده، چرا هربار جاروبرقی میکشی به جاش با جارو نپتون بکش و اینجور ایرادای بنی اسرائیلی

حرف بزنم، حرف نزنم، بخندم، ساکت باشم، شوخی کنم، آروم باشم، هرچیزی بگم مسخره میکنه، مدام خانواده امو مسخره میکنه، به من میگه تو همیشه از من عقب میمونی هیچوقت زن همراهی برام نمیشی

اینو میگه چون وقتی یه تصمیم میخواد بگیره ازش میخوام توضیح بده و قانع بشم برای همین میگه من نمی‌فهمم برای همین ازش توضیح میخوام

اصلا دوستم نداره، اوایل داشت ولی هرچی بیشتر شناختمش فهمیدم دوست داشتنش ظاهری بوده، انگار یه بچه زیر دستشه، اونجوری باهام رفتار میکنه، کوچکترین رفتارهامو زیر ذره بین میذاره و تذکر میده، چرا اینطوری سلام کردی، چرا اون حرفو زدی، چرا این کارو نکردی وووووو

از طرفی مجبورم میکنه رابطه مقعدی داشته باشیم و من خیلی اذیت میشم اما نمیتونم جلوشو بگیرم اینقدر باهام بدرفتاری میکنه تا به خواسته اش برسه

امروز بهم میگه تو گند زدی تو سال‌های عمرم ک باهات گذروندم، هیچوقت یه زندگی راحت باهات نداشتم

دیگ خسته شدم ازین همه بی محبتی، مطمئنم دوستم نداره و مجبوری داره زندگی میکنه 

چندوقته به بهانه کمردرد و ساعت خواب متفاوت جاشو جدا کرده و شبها تو پذیرایی می‌خوابه، از سرکار هم ک میاد میگیره میخوابه تا افطار یا شام

بهم توجه نمیکنه، محبت نمیکنه، حرف نمیزنه، فقط وقتی نیاز جنسی داره میاد سراغم و مهربون میشه و خرش ک از پل میگذره همون اش و همون کاسه دوباره

زندگی برام جهنم شده شبها یواشکی گریه میکنم، هنوز به خانواده ام چیزی نگفتم چون از خانواده ام دورم و تو ی شهر دیگ زندگی میکنم نمیخوام از راه دور غصه بخورن

میخوام جدا بشم اما نگران دخترم هستم، بهمن پا سال 10 روز رفتم خونه مامانم امتحانی ک ببینم چی میشه، دخترم خیلی عصبی و دلتنگ بود حتی پایه های مبل رو گاز می‌گرفت و بداخلاقی میکرد

من خودم بدون پدر بزرگ شدم نمیخوام دخترم هم اینجوری باشه اما دیگ تحملم تموم شده خسته شدم

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق آثار سوئی داره، اگر در توان دارید نکنید این کار رو.

با این وضع اخه یعنی چی درتوان دارید ... بنده خدا بمونه عمرش تلف بشه کاش منم شرایط طلاق و داشتم همسر منم خیلی اذیتم میکنه همش بی احترامی و...

عزیزم نمیشه گفت ما جای شما بودیم چیکار میکردم چون هر کسی شرایطش فرق میکنه و نمتونه عمیقا کسی رو درک کنه .اگر میدونی حمایت میشی از طرف خانوادت طلاق بگیر یک دکتر روانشناس میگفت یک والد بهتر از دو تا والد ک با هم نمیسازن چون خود ب خود روی بچت تاثیر میزاره این رفتاری ک همسرتون با شما داره

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

هم جسمی و هم روحی داره عذابت میده

بنظرم قبل از جداشدن یه دوره مشاوره برو اگر همسرتم بیاد که خیلی بهتره...خلاصه مشاور تجربه بیشتری داره.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
با این وضع اخه یعنی چی درتوان دارید ... بنده خدا بمونه عمرش تلف بشه کاش منم شرایط طلاق و داشتم همسر ...

ممنون از توجهتون.

ولی شاید این گیر دادن ها از دوست داشتنه! 

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
عزیزم نمیشه گفت ما جای شما بودیم چیکار میکردم چون هر کسی شرایطش فرق میکنه و نمتونه عمیقا کسی رو درک ...

نگران روان دخترم هستم، خودم از 6 سالگی بدون پدر بزرگ شدم و خیلی اذیت شدم میترسم دخترم هم اینجوری بشه

...
منم از همین آثار سویی ک میگی میترسم مخصوصا رو روان بچه ام  نمیدونم چیکار کنم

در روان بچه، در احساسات خودتان،روحیات خودتان و..... .

ساده نیست خیلی چیز ها.....در هر صورت زندگی باید کرد.

ممنون از توجهتون.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
هم جسمی و هم روحی داره عذابت میده بنظرم قبل از جداشدن یه دوره مشاوره برو اگر همسرتم بیاد که خیلی به ...

چندماه مشاوره رفتیم اما شوهرم مغروره و خودش رو عقل کل میدونه، توی مطب به دکتر میگفت بله حق باشماست و چشم بعد ک میومدیم تو ماشین بریم خونه مسخره اش میک د ک چقد  چرا و پرت گفت

...
ممنون از توجهتون. ولی شاید این گیر دادن ها از دوست داشتنه! 

چ دوست داشتنی که من  تحقیر میکنه؟ جلوی همه تو جمع منو مسخره میکنه خدا نکنه یه سوتی بدم دیگ تمومش نمیکنه تا من  با خاک یکی نکنه

...