2777
2789
عنوان

طلاق با بچه 2 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهام حرف نمیزنه با مشاور هم حرف نمیزنه، به جاش غر میزنه بی توجهی میکنه تحقیرم میکنه، من دیگ خسته شد ...

سلام عزیزم اگ میشه من باشما حرف بزنم شرایطم مثل شما یا شایدم بدتره خواستم ببینم چکار کردین منم دوس دارم یه تصمیم بگیرم آخه دیگه نمیتونم زندگی کنم بچمم دوسالو نیم هست 

سلام عزیزم اگ میشه من باشما حرف بزنم شرایطم مثل شما یا شایدم بدتره خواستم ببینم چکار کردین منم دوس د ...

سلام عزیزم

من هرچی فکر کردم دیدم اسیبی که به بچه ام میرسه در نبود پدرش خیلی بدتر از شرایط الان منه برای همین تصمیم گرفتم تغییر رو از خودم شروع کنم

یعنی تقریبا از تابستون پارسال شروع کردم به تحلیل زندگیم و اتفاقات روزمره و هرجایی احساس کردم مشکلی هست اول دنبال ریشه اون اتفاق گشتم که ببینم از منه یا از همسرم ، بعدش هم سعی کردم ببینم اگر خودم چه کاری انجام بدم و چ‌رفتاری یا حرفی داشته باشم این اتفاق مجدد تکرار نمیشه

خدارو شکر شرایط چندماهه که خیلی بهتر شده یعنی بعد از حدود یکسال دارم نتیجه تلاش هام رو کم کم میبینم

هم اینکه معنویت رو توی زندگیم پررنگ تر کردم و سعی کردم مستقیم تر و بهتر حرفام رو به همسرم منتقل کنم و در کنار انتقاد کردن ازش خوبی هاش هم ببینم

هنوزم مشکل داریم و زندگی ایده‌آلی نیست و همچنان تنهایی پیش مشاور میرم اما چون خودم و رفتارم و گفتارم و دیدگاهم رو تغییر دادم احساس میکنم چند ماهه داره دیگ یواش یواش نتیجه میده 

ببین من هرچی فکر کردم دیدم من برای شناخت این مرد و ساختن این زندگی ده سال از بهترین سالهای زندگیم رو گذاشتم حالا از کجا معلوم مرد بعدی که وارد زندگی من میشه بدتر ازین اقا نباشه درثانی هرچی هم باشه شرایط زندگی برای مادرمجرد خیلی راحت نیست نه از نظر مالی نه از نظر اجتماعی و نه از نظر پیشنهادات ازدواج بعدی پس تصمیم گرفتم به جای اینکه انرژی ام‌ رو برای پیدا کردن یه فرد جدید و شناختنش و ساختنش استفاده کنم، همون انرژی رو برای همین مرد بذارم حداقل نصف راه رو رفتم تا الان و شناخت ازش دارم 

برای شماهم دعا میکنم انشالله بتونید بهترین تصمیم ذو بگیرید 

...
سلام عزیزممن هرچی فکر کردم دیدم اسیبی که به بچه ام میرسه در نبود پدرش خیلی بدتر از شرایط الان منه بر ...

سلام عزیزم خوبید دو سال میگذره الان میشه لطفا بگبد نتیجه چطور بودا.. چون حس کردم همسرتون باید خودشیفته باشه ولی در قبال این رفتارها و تغییراتون اون چجور شده؟ ممنونم عزیزم

سلام عزیزم خوبید دو سال میگذره الان میشه لطفا بگبد نتیجه چطور بودا.. چون حس کردم همسرتون باید خودشیف ...

سلام عزیزم ممنون

بله دو سال میگذره و من الان یک فرزند دیگه هم دارم، در آرامش دارم زندگی میکنم و مشکلاتی که دو سال پیش گفتم تقریبا ۹۹ درصد حل شدن

من تغییر رو از خودم شروع کردم اما مهمترین و بزرگترین دلیل حال خوبم در حال حاضر حذف کردن اینستا و رها کردن روانشناسی زرد و اینترنتی بود

واقعیت ها رو دیدم، زحماتش رو دیدم، و فهمیدم همه این مشکلات به خاطر اینه ک فکر می‌کنه هیچکس برای زحماتی ک می‌کشه ارزشی قایل نیست، پادشاهی رو بهش واگذار کردم اما همه میدونن قدرت وزیر از پادشاه بیشتره و خودم همون وزیر شدم، روش بیان نیازهامو تغییر دادم، روش تشکر صحیح رو یاد گرفتم و اقتداری که برای ادامه زندگی بهش احتیاج داشت رو بهش دادم و حالا مثل یک ملکه باهام رفتار میشه چون شوهرم رو به یک پادشاه تبدیل کردم

اگر دوست داشتی بیشتر بدونی و یاد بگیری توی ایتا میتونم کمکت کنم

...