2777
2789
عنوان

طلاق با بچه 2 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 37 پست
نگران روان دخترم هستم، خودم از 6 سالگی بدون پدر بزرگ شدم و خیلی اذیت شدم میترسم دخترم هم اینجوری بشه

خب قبل از اینکه تصمیم بگیری باید دلیل این رفتار همسرت مشخص بشه شاید اونچیزی نباشه ک شما فکر میکنی

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دوست داشتنی که من  تحقیر میکنه؟ جلوی همه تو جمع منو مسخره میکنه خدا نکنه یه سوتی بدم دیگ تموم ...

بیشتر هواشو داشته باشید. 

مرد جماعت به زنش حساسه. 

ولی شما حساسیت نشون ندین به گفته هاش.

بپیوندین بهش و شما هم باهاش بخندین.😐😕 کم کم خوب میشه.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
خب قبل از اینکه تصمیم بگیری باید دلیل این رفتار همسرت مشخص بشه شاید اونچیزی نباشه ک شما فکر میکنی

باهام حرف نمیزنه با مشاور هم حرف نمیزنه، به جاش غر میزنه بی توجهی میکنه تحقیرم میکنه، من دیگ خسته شدم از ناز کشیدن بخدا

وقتی هم حرف میزنه جز تمسخر و تحقیر چیزی تو حرفهاش نیست

...
میشه بیشتر بگی

گرمترین مکان و پر احساس ترین مکان برای بچه، خانواده و علی الخصوص پدر و مادر هست، اگر این نهاد جدایی پیدا کنه، بچه بی پناه میشه و پناهگاه و امنیتی احساس نمیکنه. و....

برای خود شما و طرف مقابلتان هم آسان نخواهد بود، هر طور شده ۸ سال زندگی و سختی و خنده و ...... پس از جدایی یه حالت افسردگی و ....عجیبی خواهد داشت.....

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
بیشتر هواشو داشته باشید.  مرد جماعت به زنش حساسه.  ولی شما حساسیت نشون ندین به گفته هاش. ...

واقعا خیلی عجیب بود جوابتون

وقتی داره از سرتا پای منو مسخره میکته توی جمع منم باهاش بخندم؟ وقتی حرفها و اتفاقاتی ک توی زندگی شخصی امون افتاده مثلا من یا سوتی دادم یا یه خرابکاری کردم رو تبدیل به جوک خنده دار میکنه توی جمع من چی بگم؟ 

...
دوسش ندارم رفتاراش خیلی بده دست بزن هم داره راه و بیراه سرهرچیزی بهم بی احترامی میکنه و...

خدا حفظشون کنه بچه هاتو

بخاطر اونها جدا نمیشی؟ یا شرایط مالی نداری؟ 

بچه هات چی هستن؟ 

...
گرمترین مکان و پر احساس ترین مکان برای بچه، خانواده و علی الخصوص پدر و مادر هست، اگر این نهاد جدایی ...

وقتی ما مدام قهریم و به جز سرسفره کنار هم نیستیم، وقتی عشقی بینمون نیست 

بازم برای بچه خوبه؟ خوبه ک تحقیر شدن مامانش رو ببینه؟ خوبه ک بی محلی و بی توجهی پدرمادرش نسبت به هم رو ببینه؟ 

...
خدا حفظشون کنه بچه هاتو بخاطر اونها جدا نمیشی؟ یا شرایط مالی نداری؟  بچه هات چی هستن؟

با دوتا بچه نمیتونم برگردم خونه پدرم اونام مشکلات خودشون دارن و هزار دلیل دیگه ک ای کاش نبود

واقعا خیلی عجیب بود جوابتون وقتی داره از سرتا پای منو مسخره میکته توی جمع منم باهاش بخندم؟ وقتی حرف ...

تو جمع که نه کار خوبی نیست اصلا اصلا اصلا.

در خانه منظورم‌بود.

چندماه مشاوره رفتیم اما شوهرم مغروره و خودش رو عقل کل میدونه، توی مطب به دکتر میگفت بله حق باشماست و ...

ببخشید چه شخصیت روی اعصاب و نفرت انگیزی داره.

مطمئنا بچه هم بزرگتر بشه از شخصیت پدرش بدش میاد و شاید تاثیر منفی هم ازش بگیره.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
با دوتا بچه نمیتونم برگردم خونه پدرم اونام مشکلات خودشون دارن و هزار دلیل دیگه ک ای کاش نبود

خیلی ناراحت شدم برات

تهران زندگی میکنی؟ چون تهران برای کار کردن خیلی بهتره میپرسم

...