2777
2789
عنوان

چند روز پیش ف ال گرفتم پیش یکی

140 بازدید | 4 پست

سلام چند روز پیش ف ال گرفتم بعد بهم گفت همه چیو ب حرفاش اهمیت ندادم ولی امروز درست دقیقا همون چیزی ک گفته بود دراومد ، بعد تو ف الم بهم گفته بود دو بخته ای تو ف الت هست بعد ازش پرسیدم یعنی چی گفت یکی از اعضای خانوادتون دو بخته هست حالا یا خودتونید یا یکی دیگه ولی هست 

دو بخته یعنی کسی که شوهرش سرش هوو میاره ؟

یا فقط ب دخترا میگن دو بخته 

اخه برادرشوهرم طلاق گرفته و دوباره میخواد ازدواج کنه با خودم میگم شاید ب اون گفته حالا نمیدونم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

پدرم برام ف‌ا‌ل حافظ گرفت ،گفت شخصی از شما درخواست کمک دارد به اوکمک کنید منم خندیدم گفتم آخه کی از من درخواست کمک میکنه 

یک ساعت بعدش یه نفر ازم کمک خواست😑

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم برام ف‌ا‌ل حافظ گرفت ،گفت شخصی از شما درخواست کمک دارد به اوکمک کنید منم خندیدم گفتم آخه کی از ...

منم ب حرفای این اهمیت ندادم فک کردم دروغ میگه ولی امروز خیلی جا خوردم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!