2777
2789
عنوان

رفتار زن داداشم زشت بود؟

241 بازدید | 9 پست

امروز اومدیم خونه مامانم که شهرش با ما یکساعت فاصله دارن داداشم و زنداداشم و پسرشم بودن،اونا ماهی میان ۴ ۵ روز میمونن..ساعت ۱۰ من شروع کردم جارو کردن پذیرایی و آشپزخونه و یکی از اتاقا رو جارو کردم تو اون اتاق پسرش داشت مشق می‌نوشت و خیلی آشغال ریخته بود گفت جارو رو بذار تو اتاق درسش تموم شد خودم جارو میکنم گذاشتم بعد از ساعت ۱۰ تا ۶ که رفتن همونجور جارو وسط اتاق بود ولی جارو نکرد اتاق کثیف رو گذاشت و رفت،ظهر هم همونجا خوابید

۵ روز اینجا بودن و بچه هم همش آشغال و پاک کن و مداد تراشیده بود آشغالاشو ریخته بود رو فرش بعدم گفت جارو میکنم و نکرد..خیلی کارش زشت بود نه؟

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رفتارو همیشه داره یا این بار چون گفتی ماهی ۴ یا ۵ روز میمونه 

گاهی اوقات جارو میکنه گاهی نه ولی اصلا تمیز و منظم نیست همه جا رو بهم میریزه هم خودش هم پسرشون😬مامان منم ۶۵ سالشه و زانو درد داره

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..